Sumarroca Brut Reserva ecològic, un cava per a totes les ocasions

Cava Reserva Brut de Sumarroca

Sumarroca Brut Reserva Ecològic

Un excel·lent Cava amb un mínim de 20 meses de criança

Un Cava equilibrat i polivalent

Clàssic Sumarroca, vinyes pròpies, una aportació mínima de Chardonnay (sempre inferior al 7%) a la tradicional barreja de macabeu, xarel·lo i parellada, i una criança mínima de 20 mesos en rima.


Redacció, 10 de maig de 2022
SUMARROCA RESERVA BRUT
A tota hora
Clàssic Sumarroca, vinyes pròpies, una aportació mínima de chardonnay (sempre inferior al 7%) a la tradicional barreja de macabeu, xarel·lo i parellada, i una criança mínima de 20 mesos en rima.

Varietats
Xarel·lo, Parellada, Macabeu. Chardonnay
Alcohol: 12,00% vol. Els nostres productes contenen sulfits. Els nostres productes no contenen ni gluten, ni derivats de la llet, ni hi ha perill de contaminació creuada.

Característiques de la vinya
La finca Sumarroca destaca pel terreny pobre, calcari i amb presència de graves. La influència del mar es veu reduïda per l’efecte del massís del Garraf, que asseca la brisa marina, i la serralada Prelitoral, que redueix l’excés de vent sec procedent de l’interior del país. Aquestes condicions tenen com a resultat uns vins base molt elegants, amb una fruitositat equilibrada i molt frescos. La finca Sabartés està situada a la part més meridional del Penedès. El terreny és més argilós, amb presència de llims. La influència del mar, que és a pocs quilòmetres, és innegable. Aquest caràcter mediterrani confereix més fruitositat al vi base.

Notes de Tast
Color groc pàl·lid. Aroma molt fresca, barreja de fruita procedent del vi base amb les primeres notes de rebosteria de la criança de dos anys del cava. A la boca és afruitat i fresc, amb una bombolla fina i agradable que s’integra a la perfecció a l’estructura del cava.

Elaboració
Vinificació per separat segons la varietat. Desfangat estàtic durant 24 hores. Fermentació a dipòsits d’acer inoxidable a una temperatura de 14 ºC durant 18 dies. Criança en rima al voltant de 24 mesos.

>> https://sumarroca.es/Cava-Brut-Reserva

Cellers Sumarroca

AMOR PER LA VINYA
Una història d’una generació d’amor per la vinya i de recerca constant per trobar la màxima expressió del vi. A Sumarroca condensem l´essència vitivinícola de la zona més emblemàtica del Penedès amb l´elaboració de caves i vins, la voluntat innovadora d´un gran equip de professionals i amb una filosofia on s´expressi frescor, elegància i suavitat. Tot això a través del cultiu ecològic de les més de 400 hectàrees de la nostra propietat.
A Sumarroca combinem tradició, sentiment i coneixement per innovar sense perdre la personalitat i l’estil propi del celler.

El celler està situat a la finca Molí Coloma, al bell mig del Penedès, entre Barcelona i Tarragona, al costat de la llera del riu Anoia. Les vinyes estan repartides en tres finques: Molí Coloma, Heretat Sabartés i la finca Sumarroca. En total són 464,8 ha, que ens permeten autoabastir-nos al cent per cent del raïm que necessita el nostre celler per a l’elaboració de vins i caves.

D’aquesta manera, controlem totes i cadascuna de les etapes del procés d’elaboració mitjançant una traçabilitat total que arrenca a la vinya i acaba a l’ampolla.
En paral·lel, el foment de la biodiversitat és una constant en la gestió mediambiental de Sumarroca, practicant una viticultura responsable i ecològica, gràcies a un equip de quatre enòlegs ia una direcció tecnicoagrària de les finques.

Cellers Sumarrroca

Els nostres orígens
Els nostres orígens es remunten a la població de Llimiana, al Pallars Jussà. Allí és on diverses generacions de la família Sumarroca ja es dedicaven al cultiu de la vinya. A principis dels 80, Carles Sumarroca es trasllada al Penedès, on adquireix les finques de Molí Coloma, a Subirats i Heretat Sabartés, a Banyeres del Penedès.
El 1999 compra la finca més emblemàtica de Sant Sadurní d’Anoia, que va passar a denominar-se Finca Sumarroca.
Així, els pilars sobre els quals han consolidat la trajectòria de la família Sumarroca i dissenyat els nostres vins i caves en sinònim de brindis inoblidables, han estat la passió per la terra, l’esperit de treball i la innovació permanent, aprofundint en varietats autòctones i introduint foranes, i implementant nous sistemes i processos d’elaboració.