Vinoteràpia al Wine Spa Peralada Empordà

Wellness entre vinyes

Hotel Peralada Vinoteràpia

Wine Spa a l’Hotel Peralada

Hotel Peralada Wine Spa

Vinoteràpia en cos i ànima

Endinsa’t al nostre Wine Spa i submergeix-te en un oasi ple de sensacions i plaers indescriptibles. Un autèntic temple del benestar que recupera el llegat ancestral de la vinoteràpia perquè gaudiu d’una experiència vital.

La vinoteràpia és una teràpia que utilitza productes derivats del raïm per aconseguir millorar el benestar general a través de la relaxació i dels diferents tractaments personalitzats. Entre els seus múltiples beneficis hi ha la hidratació de la pell, eliminació de toxines, estimulació de la circulació i la producció de col·lagen per millorar l’elasticitat cutània.

TRACTAMENTS FACIALS
Flor de vinya
Efectiva mascareta facial que incorpora altes concentracions de polifenols i una recuperació flaix.
TEMPS: 25 MIN PREU: 45€

Facial Elixir de Raïm
Higiene facial profunda amb polifenols del vi, que proporciona hidratació i lluminositat, indicada per a tota mena de pell.
TEMPS: 50 MIN PREU: 70€

Facial Touch of Rosé
Tractament facial efecte lífting a base de polifenols de raïm, activador del col·lagen que atenua les línies d’expressió i les arrugues, proporcionant una gran relaxació a tota la musculatura facial i cranial.
TEMPS: 80 MIN PREU: 105€

Facial Bacus
Higiene facial amb productes derivats del raïm concebut per a la pell dels homes que neteja en profunditat i ajuda a millorar l’afaitat.
TEMPS: 50 MIN PREU: 65€

Hotel Peralada ofereix una àmplia gamma de tractaments facials i corporals en un entorn idíl·lic on gastronomia, vins, paisatge i relax es conjunten perfectament per aconseguir que la nostra estada sigui un regal per als sentits.

Per saber-ne més:
https://www.hotelperalada.com/

Wine Spa