Casals, vermut mediterrani de Torres

el nom, un homenatge a la segona generació de la família

Vermut Casals

L’únic vermut mediterrani que incorpora la varietat ancestral selma

en el qual s’utilitzen més de 20 botànics que realcen la seva essència mediterrània i expressivitat aromàticaVilafranca del Penedès, 12 de juliol del 2022.
Juan Torres Master Distillers, la divisió dedicada a l’elaboració de destil·lats de Família Torres, llança el vermut Casals Vermouth Mediterráneo, anomenat així en al·lusió a la segona generació de la família, Juan Torres Casals, que va iniciar el 1928 l’elaboració de brandis a partir de vins blancs del Penedès. Una antiga recepta familiar de vermut ha servit d’inspiració per crear Casals, un vermut negre dolç que presumeix de ser el primer que incorpora la varietat ancestral selma i en el qual s’utilitzen més de 20 botànics que realcen la seva essència mediterrània i expressivitat aromàtica.

Selma és una varietat blanca ancestral recuperada per Família Torres com a part del projecte que va posar en marxa fa 40 anys per preservar el patrimoni vitícola català. Va ser localitzada a prop del poble abandonat que li dona nom, situat al massís del Montmell, a l’Alt Camp, i replantada anys més tard a la zona.
Ara forma part d’aquest vermut, juntament amb altres varietats blanques aromàtiques en una barreja de vins d’anyada i vins criats durant 3 anys en botes de roure. Aquesta barreja s’infusiona durant tres mesos amb una selecció de botànics mediterranis, com fulles d’olivera, farigola, romaní, canyella i pells de taronja i mandarina, premsats manualment i per separat.

UN VERMUT AROMÀTIC I COMPLEX
El resultat és un vermut vermell de marcat perfil mediterrani, aromàtic i complex. El seu perfecte equilibri entre dolç i amarg el fa ideal per a tota mena de consum, ja sigui només amb gel o en còctels. Es presenta amb una etiqueta d’aspecte retro amb motius florals i la imatge de Juan Torres Casals i la seva esposa Josefa Carbó, Pepa per als amics, artífexs de la divisió de destil·lats i licors que avui, més de noranta anys després, continua unint tradició, mestratge i innovació.

Amb Casals, Juan Torres Master Distillers entra amb determinació a la històrica categoria de vermut per ampliar el seu ventall de begudes derivades del vi, dirigides a un consumidor cosmopolita que persegueix la singularitat i qualitat en els seus moments d’oci compartit. Casal Vermouth Mediterráneo, que en una primera fase es comercialitzarà principalment als Estat Units i a l’Estat espanyol, se suma així als brandis del Penedès Torres Brandy, al pisco xilè El Governador i al licor de taronja Magdala, propostes amb personalitat que troben a la cocteleria al seu millor aliat.

Saberne més?
www.casalsvermouth.com.

CASALS VERMUT

LES HORES DEL VERMUT
Casals sorprèn per la seva intensitat aromàtica i perfecte equilibri. Uns atributs que multipliquen les maneres i moments ideals per al seu consum, ja sigui com a aperitiu al migdia, només amb gel i una tira de taronja, o en còctels per al capvespre o ja entrada la nit, sempre gaudits amb moderació i en companyia.

En mixologia, Casals és idoni per a alguns clàssics de la cocteleria com el Negroni, en el qual es combina amb Italian bitter i gin; el Manhattan, amb whisky i unes gotes d’angostura, o el Boulevardier, que s’elabora a part iguals amb el vermut Casals, Italian bitter i whisky. Però també és una excel·lent base en propostes actuals i creatives, com Casals Spritz, un còctel refrescant per a les nits d’estiu que s’elabora amb Casals, aperitiu italià, aigua de soda i escumós.

Sobre Juan Torres Masters Distillers

Juan Torres Master Distillers és la divisió dedicada a l’elaboració de destil·lats de Família Torres. Els seus orígens es remunten al 1928, quan Juan Torres Casals, segona generació, va començar a elaborar brandis antics criats en roure, suaus i aromàtics, a partir d?una selecció dels millors vins blancs del Penedès (Barcelona).
Avui, amb més de noranta anys d’experiència com a mestres destil·ladors, perfeccionant dia a dia l’art de la destil·lació, Juan Torres Master Distillers segueix buscant l’excel·lència a cadascun dels seus destil·lats i elabora amb delicadesa onze referències de brandi, pisco i orange liqueur sota les marques Torres Brandy, El Governador i Magdala. A tots ells, els dota de personalitat i elegància i troba a la cocteleria el seu aliat més gran per satisfer les demandes d’un nou consumidor que persegueix la singularitat i qualitat en els seus moments de gaudi compartit.