Segona edició de Torres Brandy Zero Challenge

per premiar el projecte de bar més sostenible del món
 

Finalistes primera edició

Torres Brandy Zero Challenge

Bartenders dels 10 països participants poden inscriure’s al web del certamen fins al 31 d’octubre

El guanyador rebrà una dotació econòmica de 30.000 euros
 Vilafranca del Penedès, 20 de setembre del 2023

Arrenca la segona edició de Torres Brandy Zero Challenge, l’única competició internacional que premia projectes de cocteleries sostenibles amb l’objectiu d’estendre el compromís ambiental en el món de la mixologia. La marca de brandi nascuda a Barcelona anima a bartenders o propietaris de bars de còctels dels 10 països participants a presentar les seves propostes a través de la pàgina web del certamen fins al 31 d’octubre.

Després de l’èxit de la primera edició, que va tenir com a guanyador Giacomo Giannotti, director i copropietari del prestigiós local barceloní Paradiso Cocktail Bar pel seu ambiciós projecte de reutilització i gestió de residus, Torres Brandy convoca aquesta nova edició per continuar promovent projectes que abordin reptes ambientals i que tinguin un impacte mesurable, ja sigui perquè minimitza les emissions de CO2 amb tecnologies renovables,  redueix els residus generats o fomenta el reciclatge de materials, entre d’altres.

Els països participants en la segona edició de Torres Brandy Zero Challenge són Espanya, Itàlia, Estats Units, Mèxic, Canadà, Regne Unit, Finlàndia, Lituània, Estònia i Dubai. La competició es desenvoluparà en dues fases eliminatòries, una primera a nivell nacional i una altra a nivell global, on els concursants exposaran les seves propostes per a una gestió sostenible del seu establiment i crearan un eco-còctel. El guanyador rebrà una dotació econòmica de 30.000 euros per implementar el projecte.

Els concursants de cada país que hagin estat seleccionats participaran en les respectives finals nacionals, que se celebraran entre els mesos de novembre i febrer de l’any que ve. La gran final reunirà els guanyadors nacionals el 21 de març del 2024 a Barcelona, considerada una de les capitals més brillants de la mixologia mundial i reconeguda pel seu compromís ambiental.

El jurat avaluarà els projectes finalistes des d’una triple perspectiva: la idea (quin problema aborda, quina rellevància té la solució plantejada i si és factible la seva aplicació); la sostenibilitat (impacte mesurable, consciència ambiental i compromís futur) i el business plan (viabilitat financera, rendibilitat i execució). Pel que fa a l’ elaboració de l’ eco-còctel, que tindrà un pes del 10% en la valoració final, es tindrà en consideració l’ús d’ingredients locals i productes de temporada, l’aspecte i aroma, el servei i l’habilitat comunicativa del bartender, entre d’altres.

Torres Brandy és la marca de brandi preferida pels bartenders segons l’informe de marques 2023 de la revista Drinks International, on encapçala les llistes ‘Best Selling Brands’ i ‘Top Trending Brands’, confeccionades a partir d’una enquesta a un centenar de bars considerats els millors del món.


Saberne més?
www.torres.es

@TorresBrandyOfficial #TorresBrandy

PRIMERA EDICIÓ TORRES BRANDY ZERO CHALLENGE

GIACOMO GIANNOTI, GUANYADOR DE LA PRIMERA EDICIÓ
Després de l’èxit de la primera edició, que va tenir com a guanyador Giacomo Giannotti, director i copropietari del prestigiós local barceloní Paradiso Cocktail Bar pel seu ambiciós projecte de reutilització i gestió de residus, Torres Brandy convoca aquesta nova edició per continuar promovent projectes que abordin reptes ambientals i que tinguin un impacte mesurable, ja sigui perquè minimitza les emissions de CO2 amb tecnologies renovables, redueix els residus generats o fomenta el reciclatge de materials, entre d’altres..

Sobre Juan Torres Masters Distillers

Juan Torres Master Distillers és la divisió dedicada a l’elaboració de destil·lats de Família Torres. Els seus orígens es remunten al 1928, quan Juan Torres Casals, segona generació, va començar a elaborar brandis antics criats en roure, suaus i aromàtics, a partir d?una selecció dels millors vins blancs del Penedès (Barcelona).
Avui, amb més de noranta anys d’experiència com a mestres destil·ladors, perfeccionant dia a dia l’art de la destil·lació, Juan Torres Master Distillers segueix buscant l’excel·lència a cadascun dels seus destil·lats i elabora amb delicadesa onze referències de brandi, pisco i orange liqueur sota les marques Torres Brandy, El Governador i Magdala. A tots ells, els dota de personalitat i elegància i troba a la cocteleria el seu aliat més gran per satisfer les demandes d’un nou consumidor que persegueix la singularitat i qualitat en els seus moments de gaudi compartit.