Nit d’estels, gastronomia i vins al Penedès

Divendres 11 d’agost al Château Jean Leon

Jean Leon

Jean Leon

Nit d’estels

Jean Leon ofereix una vetllada màgica coincidint amb els Perseids

Aquesta singular experiència, que se celebra al celler des de fa més de cinc anys, combina l’observació d’estels, música, vi i gastronomia.

Torrelavit, 25 de maig de 2023.
El proper divendres, 11 d’agost, Jean Leon ofereix una vetllada màgica coincidint amb els Perseids, la pluja d’estels coneguda popularment com les llàgrimes de Sant Llorenç, en un entorn inigualable entre vinyes del Penedès. Aquesta singular experiència, que se celebra al celler des de fa més de cinc anys, combina l’observació d’estels, música, vi i gastronomia.

La vetllada començarà a les 19:45h amb una copa de benvinguda del vi Jean Leon Nativa, elaborat amb xarel·lo 100%, seguida d’una màster class de l’astrònom Joan Anton Català, de l’Observatori Fabra de Collserola. Els assistents podran observar amb telescopi la pluja d’estels i les constel·lacions i gaudir d’un sopar a la fresca sota el cel estrellat, elaborat pel Jardí Restaurant El Celleret i acompanyat amb vins del celler: Jean Leon 3055 Chardonnay, Jean Leon 3055 Rosé en format màgnum i Jean Leon Vinya Palau Merlot, certificat com a Vi de Finca Qualificada. El DJ Toni Vilella serà l’encarregat d’amenitzar aquesta entranyable vetllada entre vinyes.

L’aforament és limitat i cal reservar prèviament:
>> a través del web de Jean Leon: https://tickets.jeanleon.com/ca/872-esdeveniments/4843-nit-destrelles
>> trucant al telèfon 93 817 76 90 o
>> enviant un correu electrònic a visites@jeanleon.com.

Château Jean Leon

NIT D’ESTRELLES A JEAN LEON
Data: Divendres 11 d’agost
Hora inici: 19:45h
Lloc: Celler Jean Leon · Château Leon s/n (Crta. Pla del Penedès) · Torrelavit · Barcelona
Preu: 65€a prèvia.

Sobre Jean Leon

Jean Leon és un petit celler del Penedès, fundat el 1963 pel càntabre Jean Leon (nascut com Ceferino Carrión), un visionari que va materialitzar els seus dos grans somnis: obrir el restaurant més luxós de Hollywood i elaborar un vi exclusiu per delectar la seva selecta clientela. El celler, propietat de la Família Torres des del 1994 i dirigit des del 2010 per Mireia Torres, va ser el primer a elaborar un vi monovarietal de cabernet sauvignon a Espanya ia obtenir el reconeixement de ‘Vi de Finca’ al Penedès per a quatre dels seus vins , la màxima distinció que atorga la Generalitat de Catalunya. Amb 65 hectàrees de vinya en propietat, tots els seus vins estan certificats com a orgànics des de l’anyada 2012 i s’exporten a més de 40 països. Al llarg dels anys, el celler ha anat incorporant avenços enològics i altres vins amb el mateix esperit artesanal i innovador del que va fer gala Jean Leon. És el cas de la gamma 3055, que inclou el primer vi elaborat amb petit verdot a la DO Penedès, com a part d’un cupatge amb merlot, la gamma Nativa, amb varietats autòctones com la xarel·lo, i la col·lecció efímera de vins experimentals , que inclourà aquest any un vi elaborat amb la varietat ancestral forcada. A més a més del compromís amb la innovació, avui la sostenibilitat i la lluita contra l’emergència climàtica són aspectes clau per a Jean Leon. A les vinyes, certificats com a ecològics des del 2012, aplica tècniques de viticultura regenerativa, no només per recuperar la fertilitat dels sòls i frenar l’erosió, sinó també com a mesura per capturar CO2 atmosfèric i reduir els efectes de l’escalfament global. També es duen a terme assajos de camp relacionats amb la reducció de fitosanitaris i altres reptes a què s’enfronta la viticultura actualment.

www.jeanleon.com

Saber.ne més de Jean Leon

Jean Leon CB-19

Jean Leon, vins 100% ecològics

Amb 65 hectàrees de vinya en propietat, tots els seus vins estan certificats com a orgànics des de l’anyada 2012 i s’exporten a més de 40 països.