Cava Rovellats Original Brut Nature Gran Reserva

El tradicional Cava estrena també el nom “Original”

Original de Rovellats

Cava Gran Reserva 2017

Rovellats Original és un cava Gran Reserva de l’anyada 2017 elaborat amb raïm propi i amb més de 60 mesos de criança.

El nom “Original” és un reflex de la dedicació de Rovellats i del seu compromís amb l’origen i autenticitat dels seus raïms.

La Bleda, Sant Martí Sarroca, 5 de desembre 2023.
Rovellats presenta la transformació del seu tradicional cava Gran Reserva, un dels caves més populars de Rovellats. Aquesta nova proposta porta el nom de Rovellats Original Gran Reserva i presenta una imatge renovada per convertir-se en una peça exclusiva del celler.
 
El nom “Original” és un reflex de la dedicació de Rovellats i del seu compromís amb l’origen i autenticitat dels seus raïms. Tot el raïm emprat en la producció d’aquest cava i tots els caves de Rovellats provenen de les seves pròpies vinyes, que creixen en els camps que envolten el celler. Aquestes vinyes han estat el bressol dels seus gotims des dels primers dies de Rovellats, formant l’essència i l’origen dels seus vins escumosos.
 
A més, el nom “Original” és un homenatge a la primera ampolla de cava Gran Reserva de Rovellats, que va marcar el començament de la seva tradició vinícola. Aquest va ser l’origen del seu celler i representa l’essència del seu llegat, on s’entrellacen l’artesania i la innovació.
 
“Original” busca connectar cada glop de cava amb la terra i els avantpassats que primer van cultivar aquestes vinyes, amb l’antic art de la vinificació, i amb els somnis i passions que van donar vida a Rovellats.

Aquesta renovada versió del tradicional cava Gran Reserva no només delectarà els amants del vi, sinó que també marcarà la gamma de Rovellats, reafirmant el seu compromís amb la qualitat i la innovació.

Saber-ne més?
https://www.cavarovellats.com

ROVELLATS ORIGINAL

ROVELLATS ORIGINAL, CAVA GRAN RESERVA 2017
El Rovellats Original Gran Reserva és un cava Brut Nature amb anyada 2017 i és el resultat d’una criança mínima de 60 mesos. És un cupatge de 65% Xarel·lo, 20% Macabeu i 15% Parellada, una barreja harmoniosa que parla del llegat vinícola de Rovellats.
 
El cava destaca pel seu color groc palla amb tons daurats brillants i bombolles abundantment petites i persistents. Al nas, és net i potent, però fi, oferint aromes de llarga criança amb fons de fruites i notes florals que evoquen pomes fresques i flors d’ametller.
En boca, Rovellats Original Gran Reserva es mostra equilibrat, intens en sabors i rodó, d’acidesa moderada i amb una bona persistència. Final de boca elegant i llarg, fusionant perfectament les aromes de fruites i criança. El viatge a través de la via retronasal és ampli, potent i complex.
 
Rovellats Original Gran Reserva és un acompanyant ideal per a tot el menjar gràcies a la seva personalitat marcada. Es marida excepcionalment bé amb carn i caça, peixos grassos, patés i viandes blanques cuinades o rostides.

Sobre Família Torres

Rovellats és una història d’amor a la terra, a les persones i al cava. Un projecte familiar que actualment gestiona la tercera generació de la família i que des de Sant Martí Sarroca (Alt Penedès) ha anat evolucionant a partir d’una filosofia de treball basada en la qualitat. Sota la Masia del segle XV i situada a 12 metres de profunditat, la cava de Rovellats és única al món per la seva original estructura d’estrella de sis puntes i una rotonda central.
L’experiència acumulada d’aquest celler, es tradueix en elegància i rigor, però sobretot, en fidelitat i respecte a la terra. Rovellats aposta per la qualitat màxima dels seus productes gràcies a la producció de reserves limitades.