Nit dels Rosats al Palau de Pedralbes

19 elaboradors de cava, tastets gourmet i música

Nit dels Rosats

Nit dels Cava Rosats a Pedralbes

se celebrarà als Jardins del Palau de Pedralbes (Barcelona) el pròxim divendres, 16 de juny, de 19h a 23h.


Redacció, 7 de Juny de 2023

LA NIT DELS ROSATS se celebrarà als Jardins del Palau de Pedralbes (Barcelona) el pròxim divendres, 16 de juny, de 19h a 23h.
Les entrades, que tenen un cost per persona de 52€, es poden adquirir fins al 14 de juny a mitjanit al web de la confrariacava, o bé a través del portal www.codetickets.cat

El dia de l’esdeveniment el públic rebrà un díptic amb totes les referències de cava i gastronòmiques que haurà de conservar, perquè tal que li puguin segellar amb cada consumició. L’entrada donarà dret a degustar fins a 19 caves diferents dels cellers participants, 3 entrants selectes, 3 platets dels diferents restaurants amb Estrella Michelin participants i unes postres. El públic disposarà de tauletes de lliure accés i la vetllada serà amenitzada per un DJ.

Cellers participants
Canals & Munné, Carles Andreu, Castell d’Age, Duran Galan, El Mas Ferrer, Freixenet, Giró del Gorner, Giró Ribot, Juvé & Camps, Maria Casanovas, Maria Rigol Ordi, Oriol Rossell, Pagès Entrena, Parató, Rimarts, Segura Viudas, Sumarroca, Torrens Moliner i Vilarnau.

Alta gastronomia
Atempo, Cinc Sentits, Dos Palillos i La Confiança (postres).

Tastos selectes
Fumats Carpier, Formatges Caseus Afinadors i Ostras Thierry.

LA NIT DELS ROSATS, alta gastronomia i tastos selectes
Divendres, 16 de juny 2023
Jardins del Palau de Pedralbes Entrades a:

www.confrariacava.com

www.codetickets.cat

@confrariacava

Nit dels Cava Rosats

Alta gastronomia
Atempo, Cinc Sentits, Dos Palillos i La Confiança (postres).

Tastos selectes
Fumats Carpier, Formatges Caseus Afinadors i Ostres Thierry.

LA NIT DELS ROSATS, alta gastronomia i tastos selectes és un esdeveniment patrocinat per D.O. CAVA, FCO Oller SA, Gráficas Varias, Món del Cava, Deixalles i Transports A. Plazas, Rivercap, Cavatap, Cecovica, Fusión Vínica, Ravago, Hite i Manter i compta amb la col·laboració de l’INCAVI i del Palau de Pedralbes – Generalitat de Catalunya.