“Cala Pescador Blanc”, frescor mediterrani

Celler del Pescador fa el seu primer vi blanc sense agulla

Cala Pescador

Amb la mar Mediterrània i els dies d’estiu com a inspiració neix Cala Pescador, el nou vi blanc elaborat pel Celler del Pescador amb Denominació d’Origen Catalunya.

Un vi elaborat a partir de les varietats de raïm macabeu, garnatxa blanca i moscatell.

Girona, 22 de maig de 2023 –  
Amb la mar Mediterrània i els dies d’estiu com a inspiració neix Cala Pescador, el nou vi blanc elaborat pel Celler del Pescador amb Denominació d’Origen Catalunya. D’aquesta manera, el celler català reforça la seva gamma de vins refrescants i icònics, que lidera el mercat espanyol, des de fa més de 50 anys, amb Blanc Pescador.
El seu nom, la seva intensa aroma, els matisos de fruita blanca i el fons floral, ens traslladen als llargs dies d’estiu, a una trobada amb amics oa reviure aquests moments màgics a prop del mar. És un vi jove, amb un perfil sedós, persistent, fluid a la boca i amb un llarg postgust. Està elaborat a partir del raïm macabeu, base icònica del Blanc Pescador, la garnatxa blanca, varietat característica del Mediterrani i moscatell, que aporta el sabor fruitós que caracteritza aquest vi.
Cala Pescador és perfecte per maridar amb peix, marisc i crus, però també amb qualsevol entrant lleuger. És l’acompanyant ideal per a aperitius i menjars informals.
Amb un PVP de 4,79€, el nou Cala Pescador debuta al mercat als principals canals d’alimentació d’Espanya.

VINS QUE NEIXEN DEL MAR
Des de fa més de 50 anys, amb la creació de Blanc Pescador el 1967, Celler del Pescador pren com a referència la Mediterrània per elaborar cadascun dels seus vins. Creacions inspirades en la tramuntana, trencar les onades i els pescadors. Des de l’elegància i l’agulla subtil de l’icònic Blanc Pescador, a la connotació cítrica de Rosé Pescador, passant per la frescor i elegància de Cresta Rosa i el caràcter dolç del Crestissimo Moscat, cada vi del Celler Pescador és còmplice de moments únics.

Saber-ne més?
https://perelada.com

CALA PESCADOR BLANC

CALA PESCADOR BLANC
Anyada: 2022
DO: Catalunya
Vi blanc jove
Grau: 12,5% vol.
Varietats: Macabeu (40%), Garnatxa Blanca (30%), Moscatell (30%)
Elaboració: Vinificació del most flor a temperatura controlada a 15°C

De carácter molt fresc, amb aromes florals i fruita blanca, inspirat en la calma de la Mediterrània.

Nota de tast: 
Color groc amb tonalitats verdoses.
Aromàticament és molt intens, amb records de fruita blanca i fons floral.
A la boca és rodó, envoltant, fresc i equilibrat. És un vi sedós, persistent i amb un llarg postgust.

Sobre Celler del Pescador

Celler del Pescador neix el 1967 per transmetre l’essència del Mediterrani en una selecció de vins refrescants i icònics. Des de la primera referència del celler, Blanc Pescador, número u entre els vins d’agulla, la saga s’ha anat ampliant amb noves creacions com Cala Pescador, juntament amb les varietats de vins rosats (Rosé Pescador, Cresta Rosa), verdejo (BP Verdejo) i moscatell (Crestissimo Moscat). Cadascun dels vins de Celler Pescador ha estat elaborat per acompanyar i fer gaudir el consumidor de la seva idea de la Mediterrània en els moments més especials. Un enllaç amb el mar que Celler del Pescador contagia des de fa més de 50 anys de generació en generació.