Cava Rimarts Uvae Gran Reserva

Més de 80 mesos de criança en rima

marida excel·lentment amb els grans plats nadalencs com els canelons, peix al forn, rostits i el foie gras


Barcelona/Redacció, 20 de novembre de 2023.

Aquest cava està compost per un assemblatge de Xarel·lo i Chardonnay i elaborat amb una criança en rima d’un mínim de 80 mesos, fet que el converteix en un dels vins amb més criança de Rimarts. Desplega un ampli ventall d’aromes primàries i secundàries. Elegant, complex, estructurat i persistent, marida excel·lentment amb els grans plats nadalencs com els canelons, peix al forn, rostits i el foie gras.

Envellit amb tap de suro natural que aporta complexitat i un lleuger toc de tanins. Brut Nature: No s’afegeix sucre al licor d’expedició en el degollament.

VARIETATS
Xarel·lo i Chardonnay
GRAU ALCOHÒLIC 11,5% vol.
COLLITA 2013
D.O. CAVA
PVP aprox: 38€
Serviu a 8-10ºC; recomanem que destapeu l’ampolla i la deixeu reposar 5 minuts en una glaçonera abans de servir en copa.

TAST
Color groc daurat brillant. Bombolla molt fina i persistent amb un excel·lent comportament en copa. Aromes de llevats, torrats, compota, cirera vermella i espècies. Lleugers matisos efervescents d’aquests mateixos gustos (llevats, torrats, cirera vermella i baia). Sabors equilibrats amb una lleugera acidesa i molt agradable en l’evolució. Un final de boca llarg i molt agradable.

MARIDATGE
Elegant, complex, estructurat i persistent, marida excel·lentment amb els grans plats nadalencs com els canelons, peix al forn, rostits i el foie gras.
Serviu entre 8 – 10 ºC
94 punts : excel·lent

Caves Rimarts
Rimarts

Rimarts: Passió per innovar, sorprendre i oferir un producte únic

UN CAVA D’ARTESANIA
Rimarts deu el seu nom al nostre pare Ricard Martínez de Simón qui decideix elaborar uns caves d’alta qualitat, prescindint de tota metodologia moderna.
Des de 1987 fins l’actualitat, la família continuem amb la mateixa filosofia de treball per poder satisfer els paladars més exigents de tot el món.

LA NOSTRA FILOSOFIA
Treballem respectant els processos naturals, perseverant en una llarga criança, que ens exigeix dedicació i esforç diari. Uns processos artesanals que aporten la seva màxima expressivitat.

LA NOSTRA PASSIÓ
Passió per una terra, pel seu fruit i per l’ofici de transformar en realitat uns coneixements. Passió per innovar, sorprendre i oferir un producte únic.

Saber-ne més
Rimarts.net