L’Avi Pagès Gran Reserva 2015 de Pagès Entrena

Cava Brut Nature L’Avi Pagès, un somni fet cava

Cava homenatge a l’avi Joan Pagès Gabarra que començà fent vins tranquils i a l’any 1950 va iniciar l’elaboració i venda de vins escumosos a la comarca del Vallès Oriental

Barcelona/Redacció, 9 de novembre de 2023.

Varietats:
Macabeu
Xarel·lo
Parellada de most flor

Nota de tast:
De color groc palla daurat, aromes cremoses que recorden la brioxeria i els fruits secs torrats, resultat de la llarga criança.
Té un gust sec, amb volum en boca i manté un equilibri d’acidesa excepcional, que hi dona frescor. Amb una bombolla petita i persistent, guarda una efervescència moderada que ajuda a pujar el sabor dels plats.

Maridatge
Un cava apropiat per acompanyar plats “elaborats” i estructurats com  carns vermelles, peixos guisats, formatges curats, arrossos o embotits curats.

PVP 17€
Pots comprar-lo aquí

Pagès Entrena, Cava Familiar a l’Anoia
Cava l'avi pagès de Pagès Entrena

Des de principis del segle XX, la família Pagès s’ha dedicat a l’elaboració de vins d’alta qualitat. Al cap d’uns anys d’estar elaborant vins tranquils, l’any 1950, Joan Pagès Gabarra, va iniciar l’elaboració i venda de vins escumosos a la comarca del Vallès Oriental, a prop de Barcelona.

Quan va aparèixer el reconeixement de la paraula Cava com a denominació d’origen i es va reconèixer com a producte de qualitat produït en una regió determinada, Joan Pagès Padró va adquirir un antic molí paperer del segle XVIII, el qual reunia les condicions favorables per a l’elaboració de Cava.

És l’any 1987, quan Pagès Entrena, S.A. neix com a empresa. Un negoci familiar, on la tercera generació, Joan Pagès Entrena, s’uneix al projecte iniciat pel seu avi per tal d’obtenir una empresa dedicada a l’elaboració de Caves d’alta qualitat amb uns objectius molt definits: oferir als seus clients un producte de màxima qualitat amb un servei immillorable.
Des d’aleshores, els Caves de Pagès Entrena han recollit elogis i distincions tant nacionals com internacionals, atorgades per les institucions més rellevants del món de l’enologia.


Saber-ne més
Pagès Entrena, Cava Familiar