Activitats de Verema a Oller del Mas

enoturisme al Bages

Sopars a Oller del Mas

Activitats de Verema a Oller del Mas

Sopars de Verema durant tot el mes de Setembre

Manresa , 4 de agost del 2023.

Des d’Oller del Mas durant tot el mes de Setembre oferim les nostres experiències de Sopars de Verema, que consisteixen en:
Visita les nostres instal·lacions i viu l’experiència de la Verema on podràs viure en primera persona tot el procés que es duu a terme durant aquesta època de l’any de la mà del propietari de la finca, l’enòleg i el sommelier. S’endinsaran en la filosofia del vi i com de bonic és aquest món. S’acabarà l’experiència amb un sopar a la Terrassa del celler amb maridatge de vins.

Dies: divendres 8/15/22 i dissabtes 9/16/23 de Setembre.
Hora: 20:15h.
Lloc:
Pati d’armes Castell

HERETAT OLLER DEL MAS
Carretera d’Igualada C-37z km 91
08242 Manresa
Tel.93 876 83 15
Preu: 55€


Saber-ne més ?
OLLER DEL MAS

Sopar amb Nit a les Cabanes d’Oller del Mas

Les Cabanes d’Oller del Mas
Deixa’t seduir per la màgia de la natura i viu una experiència única de desconnexió a Les Cabanes de l’Oller del Mas
Vint-i-dues cabanes de fusta integrades dins del bosc d’alzines, roures i pins amb vistes úniques a Montserrat.
Un concepte d’allotjament únic on la sostenibilitat, la natura i la comoditat es combinen en uns espais dissenyats amb harmonia i sensibilitat. La fusta, els materials orgànics i les línies naturals conformen espais en absoluta sintonia amb la natura on a través de grans finestrals es crea una connexió directe amb l’entorn.
22 cabanes, totes diferents, amb una ubicació estratègica dins el bosc i amb uns finestrals i terrasses adaptats a les vistes i a la situació de cadascuna per tal d’afavorir al màxim la immersió i el contacte amb l’entorn. Un espai on esta totalment prohibit fumar
Tot el complex funciona buscant la màxima eficiència energètica, essent la geotèrmia i l’aerotèrmica les principals fonts energètiques. Una depuradora biològica tanca el cercle de les aigües residuals i les depura per tal de reutilitzar-les.

Sobre Oller del Mas, DO Pla de Bages

Oller del Mas forma part de la Denominació d’Origen Pla de Bages, una zona privilegiada, enmig de muntanyes com Montserrat, o el Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac.
La tradició vinícola del Pla de Bages existeix des de temps immemorials. De fet, alguns historiadors defensen que el topònim Bages prové del llatí Bacus, el Déu del vi.
Actualment, és una de les D.O més emergents. S’hi conserven les varietats autòctones, i la rigorosa climatologia, amb pluges escasses i un sòl franc-argilós i calcari, permeten fer-hi vins excel.lents, impregnats per les notes balsàmiques de l’espígol i el timó, dues plantes aromàtiques molt presents als boscos que envolten les vinyes.

Saber-ne més
OLLER DEL MAS