Festa de la Verema a Albet i Noya

enoturisme al Penedès

Viu la Verema a Albet i Noya

Un pla perfecte per visitar el Penedès en època de Verema!

Ruta enogastronòmica entre vinyes emblemàtiques i sabors únics amb Albet i Noya i Caram Caram
I després, per recuperar forces, música en viu i fideuà al celler!

Sant Pau d’Ordal , 4 de agost del 2023.
La verema és un dels millors moments per venir a visitar al Penedès i, per celebrar-ho, hem preparat una ruta molt especial.

Què farem per celebrar la verema?
Juntament amb les noies de Caram Caram, descobrirem un dels paratges més desconeguts, i alhora més emblemàtics, d’Albet i Noya. Són les vinyes del Bosc Negre i del Corral Cremat. Vinyes entre boscos i pedra seca en un caràcter 100% Muntanyes d’Ordal.

I mentre caminem i tastem els raïms directament del cep i veiem els tractors feinejar, anirem descobrint vins d’Albet i Noya i productes gastronòmics singulars del territori.
Una caminada a  peu d’uns 4-5 km que barreja esport, viticultura, gastronomia i patrimoni cultural ja que, durant el recorregut, albirarem diferents  exemples de marges i barraques de pedra seca, patrimoni immaterial de la humanitat de la UNESCO.

També serà una oportunitat excel·lent per tastar el vi escumós El Corral Cremat, reconegut durant dos anys seguits amb 97 punts a la guia Decanter i esdevenint així un dels 50 millors vins del món. El tast es farà just a la vinya on neix el vi!

I després… dinar de verema!
Un cop finalitzada la  caminada, per recuperar forces, tindrem festa al celler amb música en viu i fideuà a càrrec de la nostra xef Aina Martín. El dinar inclou aperitiu pica-pica, plat principal, postres, vins i aigua.
No és obligatori fer la caminada per venir al dinar de verema. Pels menors d’edat, la ruta és gratuïta.

Dia: Diumenge 3 de Setembre.
Hora: 10:30h.
Lloc:
Sant Pau d’Ordal
RESERVA L’ACTIVITAT!
ALBET I NOYA
Can Vendrell de la Codina,
08739 Sant Pau d’Ordal, Barcelona
93 899 48 12


Saber-ne més ?
ALBET I NOYA

Caminant entre vinyes d’Albet i Noya

I mentre caminem i tastem els raïms directament del cep i veiem els tractors feinejar, anirem descobrint vins d’Albet i Noya i productes gastronòmics singulars del territori.
Una caminada a peu d’uns 4-5 km que barreja esport, viticultura, gastronomia i patrimoni cultural ja que, durant el recorregut, albirarem diferents exemples de marges i barraques de pedra seca, patrimoni immaterial de la humanitat de la UNESCO.

Sobre Albet i Noya, DO Penedès

Viticultura ecològica de muntanya
Albet i Noya vam iniciar la nostra aventura en vins ecològics l’any 1978, essent el primer celler de l’Estat en fer una aposta per l’agricultura sostenible. Un compromís que hem mantingut ferm al llarg dels més de 40 anys d’història i que sempre ha anat molt més enllà de la viticultura.

Pioners en vinyes i vins ecològics
Albet i Noya, pioners en vins de cultiu ecològic des de 1978. Ningú ens va dir que seria fàcil; de fet, molts creien que era impossible, però amb ganes, amb constància, amb atreviment, amb un punt de bogeria, amb creativitat i amb respecte cap a tot allò que ens envolta hem arribat fins aquí. I no ens aturarem.
L’aventura continua…

Saber-ne més
ALBET I NOYA-HISTÒRIA