Fes-te el most a Empordàlia

enoturisme a l’Empordà

Fes-te el most

Activitats de verema a Empordàlia: Fes-te el most

Una activitat familiar, divertida i original!

Vilajuïga (Girona) , 4 de agost del 2023.

Si voleu gaudir d’ una experiència molt especial i fer la verema com es feia antigament, no us podeu perdre la nostra activitat d’estiu: Fes-te el Most, una activitat familiar, divertida i original!  
El punt de trobada és el celler de Vilajuïga, a les 9:30h. Tot estarà preparat per sortir a les 10:00h en trenet cap a les vinyes. Allà, els participants tallaran el raïm i el posaran en caixes. L’esmorzar es farà al celler de Vilajuïga. Després, tocarà aixafar els raïms amb els peus, premsar el most, i finalment, embotellar-lo.

Aquesta activitat té lloc cada dissabte durant el mes de setembre. Places limitades!

Aquesta activitat inclou:
>>Experiència verema tradicional, fem la verema com la feien els nostres avis i àvies.
>>Transport de Vilajuïga a la vinya i tornada a Vilajuïga amb trenet, als més petits els encantarà!
>>Esmorzar per carregar les piles.
>>Barret i aigua per combatre la calor.
>>Obsequi: us emporteu a casa el vostre most!
RESERVA ARA!

Preus:
Més grans de 14 anys: 28€
Majors de 5: 14€
Menors de 5: gratuït

És recomanable portar protecció solar, calçat de recanvi, una jaqueta o dessuadora i aigua. Totes les eines que necessiteu per participar de l’experiència de la verema estaran al vostre abast. És important seguir les indicacions del personal d’Empordàlia en tot moment per fer l’activitat. Recordeu que sou responsables de la vostra seguretat i de la dels menors al vostre càrrec.

Saber-ne més ?
EMPORDÀLIA: FES-TE EL MOST

Sobre Empordàlia, Cooperativa de vi i oli

Empordàlia és la unió de petits productors de la comarca de l’Empordà, que treballem la terra des de fa moltes generacions. El nostre compromís no és cap més que saber reunir en cada ampolla bagatge i qualitat. Elaborem Vins DO Empordà i Oli d’oliva extra verge (DOP Oli de l’Empordà).
Ens amara el vent de tramuntana, una geografia rocallosa, poca pluja generosa i la salabror del mar proper. Formem una gran família que treballem un terrer d’oliveres centenària i ceps autòctons i antics tal i com els nostres avis i besavis ens van ensenyar, amb el respecte a la terra, seguint els mateixos valors i continuant el mateix camí per les generacions futures.

Saber-ne més
Empordàlia, Cooperativa de vi i oli a DO Empordà