Mas de les Vinyes Racó d’Atans

vi negre amb criança DOQ Montsant

Racó d’Atans és un gran exemple del pas del temps amb elegància, repòs i qualitat

Barcelona/Redacció, 8 de desembre de 2023.

DOQ Montsant.
Vinyes de Cabernet Sauvignon 50 anys. Agricultura integrada en procés per a ecològica
Vi negre-Criança 12 mesos en bóta de roure francès i americà i 5 anys en ampolla
Alcohol:14,5º. Serviu a 16º- 18º

Varietats
Cabernet Sauvignon

Nota de Tast
De color granat, al nas ens mostra una barreja harmonitzada d’espècies (canyella, vainilla) i fruita (cirera, maduixa, móra). Entrada a la boca melosa amb pas corpulent i tanins potents i molt madurs. Vi i bóta equilibrats.

Maridatge
Ideal per gaudir amb carns vermelles, carns de caça, estofats i qualsevol tipus de plat amb l’essència de la cuina de tota la vida.

Alcohol:14,5º
Serviu entre 16-18ºC.

PVP aprox. 14€
92 punts

Mas de les Vinyes. <em>Experiència, joventut, tradició, modernitat. </em>
Mas de les Vinyes

Mas de les Vinyes és un celler familiar fundat l’any 1999, però amb una llarga tradició en el conreu de la vinya i, també, d’arbres fruiters.
Visitar aquest celler és una experiència entranyable i resulta molt útil per a qui estigui interessat en el funcionament d’un celler petit, que no gira l’esquena a l’ús de les noves tecnologies, sempre amb l’objectiu d’obtenir la millor qualitat en els seus vins.

Vins DO Montsant: Qualitat, singularitat i vincle amb el territori
En poc més de 10 anys, la DO Montsant i els cellers que en formen part han hagut d’enfrontar-se a un gran repte: fer-se un lloc en el competitiu i exigent mercat del vi. Ha costat i costa perquè és un repte constant, que cal encarar mantenint-se fidel a una filosofia. I en el territori Montsant, amb 1.900 hectàrees i una producció global de 5 milions d’ampolles, som fidels a la qualitat i la singularitat del producte, i al vincle d’aquest amb el territori.
La llavor d’aquesta qualitat i diferenciació és l’aposta per les varietats autòctones. La garnatxa i la carinyena en els sòls de Montsant, juntament amb el clima i el cupatge amb les varietats introduïdes amb posterioritat (cabernet, syrah, merlot…), acaben configurant uns vins excel·lents.

Saber-ne més
Mas de les Vinyes