“L’Olivera” La festa dels 50 anys

correvinyes, vins i paisatge

La Festa dels 50 anys de la Cooperativa L’Olivera

Un dia festiu, per gaudir amb amics o família, entre vinyes, i celebrar, entre totes, que som tossudes i restem dempeus!Barcelona, 30 d’abril de 2024.

El 18 de maig a Vallbona de les Monges celebrarem la gran festa de L’Olivera, un dia on passaran coses, moltes coses! Un dia festiu, per gaudir amb amics o família, entre vinyes, i celebrar, entre totes, que som tossudes i restem dempeus!

Una jornada que comença amb una activitat ben especial, el CORREVINYES: una xaranga entre vinyes, per anar descobrint, en 4 parades, quatre vins de L’Olivera maridats amb 4 tapes diferents. Un recorregut que s’iniciarà al celler de L’Olivera amb la txaranga Bsumeta, per dirigir-se, després, a la vinya i acabar, altre cop, a les instal·lacions de L’Olivera.  
El recorregut tindrà una durada de 2 hores i inclou el tast de 4 vins i 4 tapes.


Seguidament, a les 14h, obrim la barra de vins de L’Olivera amb les tapes de La Vinoteca de Can Calopa, per seure tranquil·lament, dinar i recuperar forces. Hi trobareu un assortit de tapes de temporada diferents i opcions vegetarianes.

Per començar la tarda, a les 16h s’obrirà l’espai quitxalla, amb dos tallers familiars a càrrec de Corremarges i Els Sentits de Vallbona, que exploraran, amb ulls d’infant, la fauna i la flora de la zona.

Paral·lelament, amenitzarà la tarda el cantautor targarí Carlitos Miñarro, amb la seva rumba d’autor, amable però vigorosa, cuidada i bohèmia. I tancarà la jornada la música de Morena Tradipatxanga, una proposta festiva i atípica, que versiona els “hits” de música lleugera i patxanguera de les darreres dècades, posant-los lletra en català per construir una festa patxanguera catalana sense complexes.

**Els tallers de l’espai quitxalla i els concerts són gratuïts.

Saber-ne més?
>> www.olivera.org
>> https://paisdevins.com/cooperativa-lolivera-50-anys/

11 de maig – Festa de Primavera a Can Calopa

Com cada primavera, obrim les portes de la masia de Can Calopa de Dalt per celebrar la tradicional festa de la vinya i el vi. Enguany, però, la dediquem a la serra de Collserola. Volem donar a conèixer la realitat que ens rodeja en el nostre dia a dia. Volem que gaudiu de la màgia de les muntanyes de Barcelona; que descobriu la biodiversitat que habita en els seus boscos; que tasteu els sabors que neixen dels seus camps; que us divertiu, balleu, mengeu, beveu i, alhora, compartiu l’esperit que impulsa L’Olivera i el nostre projecte d’agricultura social. 

>> Dia: 11 de maig / a la Masia de Can Calopa de Dalt / a partir de les 10:30

Per això hem preparat amb molta cura un programa carregat d’activitats per a tota la família: tallers per a petits i grans, vermut popular, un dinar cuinat per l’equip de La Vinoteca de Can Calopa, una actuació en viu i una barra oberta perquè tasteu tots els nostres vins i olis:
10:30 – 11:00 Arribada i rebuda
11:00 – 11:15 Presentació de la jornada
11:30 – 13:00 Activitats rotatives repartides per la finca relacionades amb fauna i flora
13:00 – 14:00 Vermut musical
14:00 – 16:00 Dinar (Amanida, arròs, postres, aigua i pa)
16:15 – 17:30 Espectacle de clown amb DUDU
Durant tot el dia, hi haurà la barra de La Vinoteca oberta amb vins a copes i unes tapes a la carta
Preus:
32 € – Adults
18€ – de 3 a 17 anys

Saber-ne més
https://olivera.org/