La millor cuina del Malena arriba de nou a Raimat

A partir del 15 d’abril al restaurant Raimat Natura

Raimat & Malena

Carta de temporada

A partir del 15 d’abril, el xef Xixo Castaño (Rest.Malena, Gimenells), amb un estel Michelin, oferirà la seva cuina de km 0 al restaurant de Raimat Natura

El centre d’interpretació de Raimat Natura, situat en un turó entre les vinyes de Raimat (a 15km de Lleida), es torna a convertir en un restaurant amb la millor cuina de Lleida, de la mà de Xixo Castaño.


Raimat, Costers del Segre, 10 d’abril de 2023.
A partir del 15 d’abril, el xef, guardonat amb una estrella Michelin per la proposta gastronòmica al restaurant Malena de Gimenells, oferirà una selecció de plats inspirats en la cuina tradicional de Lleida i amb producte d’altíssima qualitat i de Km0.

Alguns dels plats que es podran gaudir són la coca de recapta amb areng fumat, els cargols al suc al perfum de llorer, el cap i pota amb cigrons, la llonganissa a la brasa amb patates i cebes fetes a la cendra o la tonyina escabetxat amb tomàquet confitat a l’alfàbrega. Sent fidel a la seva filosofia de Km0, Castaño maridarà la seva proposta amb els vins de Raimat, tots ells fruit del raïm collit a la pròpia vinya, cultivada de forma 100% sostenible.

A més, aquest any estrena un menú vermouth (12,50€) que inclourà barreja, coc de brandada de bacallà i gilda de meló. La proposta anirà maridada amb el nou vermouth de Raimat, El Polvorí, ecològic i elaborat amb vi de qualitat infusionat amb més de 48 extractes d’herbes aromàtiques mediterrànies i alpines seleccionades com a arrels, flors, espècies i fruites.


Saber-ne més?
Horari restaurant i reserves:
Horari: ds i dg de 12h a 16h
Reserves: https://ticketsraimat.com

RAIMAT NATURA

UNA EXPERIÈNCIA GASTRONÒMICA ÚNICA
Més enllà de la qualitat de la proposta gastronòmica, el restaurant de Raimat Natura ofereix una experiència única: menjar o fer el vermut en un turó amb vista a un autèntic mar de vinyes, més de 700 hectàrees d’espai natural amb més d’un centenar d’espècies de flora i fauna de gran valor. Conviuen en plena harmonia centenars d’aus aquàtiques, rapinyaires en perill d’extinció, mamífers i cultius de vinya, totalment ecològica i sostenible.

Obert al públic de forma gratuïta des de la primavera del 2021, l’espai es pot descobrir a peu o amb bicicleta, recorrent els tres itineraris senyalitzats, o des de l’aire sobrevolant-lo en un globus aerostàtic. Els caps de setmana el recorregut es pot fer amb un guia que ajuda el visitant a descobrir tots els tresors naturals que amaga Raimat Natura.

Horari restaurant / reserves:
Horari: dissabte i diumenge de 12h a 16h
Reserves: https://ticketsraimat.com

Raimat, tradició 100% sostenible

La història de Raimat es remunta al 1914 quan Manel Raventós i Domènech, propietari de Codorníu, va adquirir unes terres àrides i infèrtils per convertir-les en el que avui és la finca més gran d’Europa en mans d’una mateixa família. Avui, en un entorn únic, amb aigua procedent del desglaç de les neus del Pirineu, s’erigeix el celler Raimat amb vinyes certificades com a sostenibles pel CCPI i en procés de conversió a ecològiques.

Raimat és avui el centre de recerca i desenvolupament vitivinícola líder al nostre país i un estendard de programes de sostenibilitat i medi ambient. Ofereix vins d´alta qualitat amb una personalitat única a partir de raïm procedent exclusivament de la seva pròpia finca sempre abanderats pel màxim respecte i conservació de l´entorn.