Josep Foraster Julieta 2021

vi negre ecològic DO Conca de Barberà

aquest vi busca la màxima expressió de la varietat autòctona de la Conca de Barberà

Barcelona/Redacció, 8 de desembre de 2023.

DO Conca de Barberà.
Elaborat en formigó per buscar l’essència d’una varietat tant delicada com el Trepat.
7 mesos en “ous” de formigó.

Varietats
Trepat 100% Ecològic

Nota de Tast
En nas,Intens aroma a fruites vermelles, espècies i sotabosc.
En boca, té una entrada llaminera i cruixent; té molta frescor i és llarg i persistent. Pràcticament no notem el taní, cosa que el fa molt agradable i fàcil de beure.


Maridatge
Combina amb carns blanques, a la planxa, rostides; xai i conill a la brasa. També amb rostits de xai, estofats de vedella i carns vermelles a la brasa.
Alcohol:14º
Serviu entre 16-18ºC.

PVP aprox. 19€
92 punts

Josep Foraster: celler familiar, collita pròpia, viticultura ecològica
mas foraster

A la comarca de la Conca de Barberà, marc incomparable per la seva bellesa natural i arquitectònica, com representa la “Ruta del Cister” i també excepcional per la seva riquesa vinícola, trobem la vila de Montblanc, on s’ubica Josep Foraster (D.O.Conca de Barberà) que elabora des del 1998.

Valors
Des de l’inici continuem apostant i millorant el nostre perfil: celler familiar, 100% collita pròpia, viticultura ecològica, producció limitada i control de tot el procés de la vinya per garantir la millor qualitat dels nostres raïms i buscar l’excel.lència en els vins.

Tot el raïm que utilitzem prové de la Finca Mas Foraster, on practiquem viticultura ecològica des de 2011. La fermentació del raïm es dóna de forma espontània i treballem amb sulfits mínims buscant respectar al màxim l’essència producte final. D’aquesta manera busquem representar al màxim la tipicitat del nostre Terroir.

Saber-ne més
Josep Foraster