Jean Leon Vinya La Scala

Vi de Finca Cabernet Sauvignon Gran Reserva

Jean Leon

Jean Leon

Vinya La Scala, la màxima expressió del Cabernet Sauvignon 

El restaurant fundat per Jean Leon a Beverly Hills que dóna nom a aquest Gran Reserva sempre va ser un punt de trobada per a artistes i ànimes inconformistes.

Barcelona/Redacció, 24 de gener de 2024.
D.O Penedès Vi de Finca Qualificada
Varietat
100% Cabernet Sauvignon

Wine Concept
És la màxima expressió de la varietat cabernet sauvignon, el potencial de criança i la correcta evolució. Aquest vi, d’aroma intensa i complexa, es caracteritza per una bona estructura tànnica i un postgust llarg i persistent.

VISTA
Color vermell cirera picota amb rivet de color teula fruit de la seva evolució.
AL NAS
El nas és intens, destaquen les notes de confitura de cirera i prunes, acompanyades de notes especiades (pebre, clau, vainilla…) i aromes balsàmiques
A BOCA L’entrada a la boca és voluptuosa, amb un pas llarg, fresc i elegant.
Elaboració
Criança
Criança durant un mínim de 24 mesos en bótes de roure francès, amb posterior permanència en ampolla d’un mínim de 3 anys al celler.
Vinificació
Fermentació a dipòsits d’acer inoxidable a temperatura controlada durant 15 dies aproximadament. Un cop finalitzada la maceració (17 dies aproximadament) i fermentació s’inicia la criança en bóta realitzant en aquest període la fermentació malolàctica.
Graduació 14,5º
Producció limitada 13.150 ampolles
Verema 12 d’octubre de 2016
Maridatge
Ideal amb les millors receptes de carns vermelles, especialment si estan acompanyades de salses amb espècies com el pebre verd.
Punts: 94
PVP : 47€

Jean Leon Vinya La Scala Gran Reserva

VINYA LA SCALA
CABERNET SAUVIGNON GRAN RESERVA VI DE FINCA

El restaurant fundat per Jean Leon a Beverly Hills que dóna nom a aquest Gran Reserva sempre va ser un punt de trobada per a artistes i ànimes inconformistes. August Rosell retrata, en aquesta obra que vesteix la collita del 2016, l’icònica vinya La Scala amb una mirada àmplia, mostrant el celler al fons juntament amb el paisatge del Penedès. Els colors i la vegetació plena de vida ens remeten a una tarda de finals de primavera, sota un cel de tons grisos i rosats. Un homenatge a la primera vinya que van plantar Jean Leon i Jaume Rovira el 1963.

Sobre Jean Leon

Jean Leon és un petit celler del Penedès, fundat el 1963 pel càntabre Jean Leon (nascut com Ceferino Carrión), un visionari que va materialitzar els seus dos grans somnis: obrir el restaurant més luxós de Hollywood i elaborar un vi exclusiu per delectar la seva selecta clientela. El celler, propietat de la Família Torres des del 1994 i dirigit des del 2010 per Mireia Torres, va ser el primer a elaborar un vi monovarietal de cabernet sauvignon a Espanya i a obtenir el reconeixement de ‘Vi de Finca al Penedès per a quatre dels seus vins , la màxima distinció que atorga la Generalitat de Catalunya. Amb 65 hectàrees de vinya en propietat, tots els seus vins estan certificats com a orgànics des de l’anyada 2012 i s’exporten a més de 40 països.

www.jeanleon.com