Vinyes d’Olivardots

expressió del terrer DO Empordà

Passió per crear vins amb una personalitat única que busquen l’equilibri i l’elegància de l’Empordà.

Barcelona/Redacció, 29 de març de 2024
Vinyes d’Olivardots és un petit celler familiar amb una passió indestructible per crear vins amb una personalitat única que busquen l’equilibri i l’elegància de l’Empordà.
Amb els seus paisatges pintorescs, terrers excepcionals i la puresa de les seves varietats autòctones, aquest celler captura l’essència de la regió i la trasllada a cada ampolla.
Situat enmig de les majestuoses muntanyes i les vistes panoràmiques de la Serra de l’Albera i part de l’Alt Empordà, el celler està immers en un entorn natural privilegiat.
Aquests paisatges impressionants influeixen directament en el caràcter dels vins produïts, ja que les vinyes s’alimenten de l’aire fresc de la muntanya i de la gran influència de la tramuntana.

Història

Fruit de la passió pel món del vi, Carme Casacuberta, llicenciada en ciències químiques i enòloga de professió, junta amb el meu marit Antoni Pena, enginyer industrial amb una passió compartida per la viticultura, ens vam enfrontar a un desafiament emocionant l’any 2002. Amb un amor profund per la natura i impulsats per una il·lusió inigualable, vam decidir donar vida al nostre somni: crear vins d’alta qualitat que expressin al màxim el caràcter i la personalitat del seu terroir.
Així doncs, amb una finca ubicada en el paratge natural Olivardots envoltada d’una bellesa natural indescriptible, ens vam adonar que teníem el lloc perfecte per plantar les nostres vinyes. Amb un total de 4 hectàrees dedicades al cultiu de les varietats seleccionades amb cura, vam treballar amb devoció per assegurar-nos que cada cep rebés l’atenció i el tractament adequats.

Deu anys més tard, a inicis del 2016, s’incorpora al projecte una nova generació, la nostra filla Carlota Pena. Una altra dona enòloga i apassionada de la vinya i el vi, que ha decidit seguir els passos de la seva mare. Amb el seu entusiasme i la seva visió fresca, aporta noves idees i reptes que impulsen aquest il·lusionat projecte familiar cap a nous horitzons.
La seva arribada ha significat una renovació i una continuïtat de la passió i l’excel·lència enològica que ha caracteritzat Vinyes d’Olivardots des dels seus inicis. Amb la seva formació i experiència, aporta una mirada jove i innovadora, que ens permet explorar noves tècniques i aprofundir en la recerca de la perfecció en cada gota de vi que produïm.

Saber-ne més?
Vinyes d’Olivardots
Paratge Olivardots s/n
17750
 Capmany – Girona
Oficines i Magatzem
+34 650395627

+34 651017075
Visites i Reserves Enoturisme
+34 679877752

Els vins de Vinyes d’Olivardots

Des dels blancs frescos i vibrants o bé cremosos i persistents fins als negres estructurats i sedosos, aquests vins reflecteixen l’art i la passió de les enòlogues que els creen.
Amb una producció limitada i una atenció meticulosa als detalls, els vins de Vinyes d’Olivardots són apreciats pels amants del vi exigents. La seva qualitat excepcional i la seva personalitat distintiva fan que cada experiència de tast sigui única en el moment.
Els vins de Vinyes d’Olivardots són una expressió de l’esperit de l’Empordà, que combina l’equilibri, l’elegància i la complexitat en cada glop a través dels seus paisatges, els seus terroirs i la puresa de les seves varietats.

https://olivardots.com/botiga/

Experiències enoturístiques a Vinyes d’Olivardots

DESCOBREIX LES
 NOSTRES
 EXPERIÈNCIES
>> Tast vertical Blanc de Gresa
>> Vermut Gastronòmic
>> Visita i tast de 5 vins
>> Visita i tast de 4 vins
https://www.altavins.com/enoturisme/