Festa de la Verema d’Alella

la festa de la vinya del Maresme

Vi-d-Alella

Alella

Festa del Vi i la Verema

La Festa de la Verema més a prop de Barcelona

La 49a Festa de la Verema amb les visites als cellers, el Tapes + Vi, la Fira i mostra de Cellers & Restaurants i les noves incorporacions: els Premis Verema, el Vinema i l’espectacle inaugural, que es farà el 8 de setembre a partir de les 19h a la plaça d’Antoni Pujadas.

Redacció, 18 de juliol de 2023.

La 49a Festa de la Verema se celebrarà del 7 al 15 de setembre, amb tots els ingredients habituals (la Mostra, les visites als cellers, el Tapes + Vi, la Fir la mostra de Cellers & Restaurants,…) i les noves incorporacions: els Premis Verema, el Vinema i l’espectacle inaugural, que es farà el 8 de setembre a partir de les 19h a la plaça d’Antoni Pujadas.
Enguany les inscripcions a les activitats es podran fer a partir del 25 d’agost a l’Oficina de Turisme i per Internet des de festaverema.alella.cat. Com l’any passat, les degustacions de menjar de la Mostra es pagaran directament als estands dels restaurants ubicats a l’Hort de la Rectoria.  

Campanya de dinamització comercial
En aquesta edició el concurs d’aparadors serà substituït per una nova proposta de dinamització comercial que consistirà en el repartiment de marxandatge de la festa als establiments adherits a la campanya, perquè obsequiar la clientela que faci compres superiors a 10€.

L’escenari principal a la plaça Antoni Pujadas
L’escenari festiu s’instal·larà a la plaça d’Antoni Pujadas i acollirà l’acte inaugural, els concerts de Les Que Faltaband i l’Orquesta Mitjanit, les sessions de PD, les sardanes i el ball final de la trobada de gegants.

PROGRAMA
Per més informació:
https://alella.cat/verema

Sobre la Verema a Catalunya

No et perdis les activitats de verema a Catalunya que anem publicant a paisdevins!