Festa de la Verema de Sitges

la festa dels vins del Garraf

Sitges-verema

Sitges

Festa de la Verema

La Festa de la Verema marítima

És una de les festes amb més tradició del calendari festiu local. El programa d’actes, que es concentrarà principalment a la plaça de la Fragata, compta amb la mostra de vins, el pregó de la Verema i el concurs de trepitjadors de raïm amb el pesat de la Pubilla i l’Hereu amb ampolles de vi, com actes principals

Redacció, 18 de juliol de 2023.

Festa Verema Sitges
Sitges celebra la 62a edició de la Festa de la Verema, els dies 29, 30 de setembre i 1 d’octubre de 2023.

És una de les festes amb més tradició del calendari festiu local. El programa d’actes, que es concentrarà principalment a la plaça de la Fragata, compta amb la mostra de vins, el pregó de la Verema i el concurs de trepitjadors de raïm amb el pesat de la Pubilla i l’Hereu amb ampolles de vi, com ara actes principals.
El pregó de la Festa de la Verema donarà el tret de sortida oficialment a la celebració el dissabte 1 d’octubre a les 19h.

La programació d’actes continua durant el cap de setmana, i els plats forts de la darrera jornada seran el premsat del primer most, el 43è Concurs de trepitjadors de raïm, el pesat de la Pubilla i l’Hereu amb el seu equivalent en vi i la inauguració de la font del vi.

La tradicional Festa de la Verema de Sitges està organitzada per l’Ajuntament de Sitges i Foment de Sitges amb el patrocini de Família Torres.
La Festa de la Verema de Sitges es ve celebrant ininterrompudament des de 1961, en temps de les primeres veremes a les vinyes. Actualment, les dates han anat variant però es segueix oferint el most de la primera premsada al patró de Sitges,  Sant Bartomeu. Enguany es celebrarà la 62ª edició el cap de setmana del 29 de setembre, 30 i 1  d’octubre. Estigueu atents a les noticies.


PROGRAMA
Per més informació:
http://www.fomentdesitges.cat/festa-de-la-verema/

Sobre la Verema a Catalunya

No et perdis les activitats de verema a Catalunya que anem publicant a paisdevins!