Edetària La Terrenal

Vi blanc, essència de la garnatxa de la Terra alta

“La garnatxa blanca portada a la seva màxima expressió”

Barcelona/Redacció, 7 de desembre de 2023.

DO Terra Alta.
Vi elaborat exclusivament amb Garnatxa Blanca de vinyes velles, plantada en costers cara-solats en sòls argilosos. En aquest tipus de terrer és on la Garnatxa blanca es manifesta amb plenitud de caràcter i potència.

Varietats
100% Garnatxa Blanca

Nota de Tast
Complexitat aromàtica, on destaca la seva mineralitat. En boca és un vi dual, amb una entrada càlida i potent però amb una frescor força viva,ben estructurat i elegant al paladar. Aromes d’herbes mediterrànies, vainilla i torrefactes amb un postgust llarg.

Maridatge
Ideal per acompanyar carn d’ànec, peixos guisats com el congre, la sípia, l’anguila.
Alcohol:14º
Serviu entre 10-12ºC.
PVP aprox. 39€
95 punts

Podeu comprar-lo aquí.

Edetària, Un estil propi
edetaria

Joan Àngel Lliberia, ànima d’Edetària emprengué aquesta aventura després d’estudiar Enginyer Agrònom i de cursar el màster en Direcció d’Empreses del Sector del Vi a l’OIV (Office International de la Vigne et du vin); però primer treballà com a directiu en vàries empreses del sector a França i després a Catalunya, així com en multinacionals de diferents sectors.
La infantesa viscuda al voltant d’aquest apassionant món, el fan tornar als seus orígens per a engegar Edetària, un somni ara fet realitat, com homenatge al seu avi Llorens -enòleg- i el seus pares Pepita i Àngel -viticultors-, elaborant vins autèntics a la seva terra, amb les vinyes de casa i amb un estil propi.

A Edetària elaborem vins autèntics amb raïms de varietats autòctones, cercant la màxima expressió dels nostres terrers, recuperant el valor de les vinyes velles i treballant de manera ecològica.

Saber-ne més
Edetària