Cristina Torres nomenada directora general de Marimar Estate

Es la primera successió mare-filla en la història familiar de Torres

Marimar Estate

Marimar Estate Cellar

Cristina Torres, filla de Marimar Torres ha estat designada directora general de Marimar Estate Vineyards & Winery

Cristina Torres és membre de la cinquena generació de la Família Torres13 de febrer de 2023.

Cristina Torres, filla de Marimar Torres i membre de la cinquena generació de la Família Torres, ha estat designada directora general de Marimar Estate Vineyards & Winery. La directora de vendes i màrqueting fins ara assumeix noves responsabilitats i gestionarà els equips de finances, vendes, màrqueting i producció, a més de liderar projectes d’eficiència i sostenibilitat.

“Afronto aquesta nova posició amb entusiasme juntament amb un equip de persones motivades i amb molta energia, com la nostra directora de màrqueting Julia Millan i la nostra directora d’operacions comercials Sarah Ghattas”, afirma Cristina Torres. “És la primera vegada que disposem d’aquests dos llocs de suport integral.”

Del 2017 al 2019, Cristina va treballar a Jackson Family Wines (Califòrnia), principalment al departament de màrqueting. Durant aquest període, gràcies al seu compromís amb la sostenibilitat, va facilitar la creació d’International Wineries for Climate Action (IWCA), que van cofundar el febrer del 2019 Família Torres i Jackson Family Wines. IWCA és un grup de treball col·laboratiu que reuneix cellers compromesos en la lluita contra l’emergència climàtica i decidits a adoptar un enfocament científic per reduir les emissions de carboni al sector vinícola. Com a directora general, Cristina treballarà en estreta col·laboració amb l’equip de producció de Marimar Estate per incorporar-se oficialment a l’associació IWCA.

En els tres últims anys en la direcció de vendes i màrqueting, Cristina ha més que duplicat les vendes de Marimar Estate al mercat americà i ha treballat en el creixement de l’àrea de Direct-to-Consumer malgrat la pandèmia mundial. La seva voluntat és construir sobre la sòlida base que ha establert la seva mare per portar el negoci al nivell següent i que segueixi sent un lloc dinàmic i emocionant on treballar.


Saberne més?
www.marimarestate.com

MARIMAR & CRISTINA TORRES

Nascuda a Califòrnia el 1988, Cristina va créixer entre vinyes i va aprendre el negoci del vi de la seva mare, Marimar Torres, que havia iniciat el seu projecte vitivinícola a finals de la dècada de 1980 al comtat de Sonoma. El gener del 2020, Cristina es va incorporar a la direcció de Marimar Estate amb la seva mare. Marimar fa ara un petit pas al costat en atorgar a la seva filla una responsabilitat directiva més gran com a directora general. Aquest ascens té una significació especial en la història del relleu generacional de la família Torres atès que, per primer cop en cinc generacions, es produirà de mare a filla.

Marimar va inculcar a Cristina el desig de ser tan bé com es pot ser i li ha ensenyat a tenir fe en els desafiaments, contratemps i fracassos que són part important del procés.

Cristina és llicenciada en Econòmiques per Princeton University i MBA per The Wharton School of the University of Pennsylvania. Compta amb el certificat de nivell 3 de WSET (Wine & Spirit Education Trust) i està en procés d’obtenir el WSET Diploma. Cristina parla català, castellà, anglès i francès amb fluïdesa.

Marimar Estate Vineyards & Winery

Marimar Estate Vineyards & Winery, ubicat a Califòrnia, és el celler de Marimar Torres, membre de la quarta generació de Família Torres. El 1986 va iniciar la plantació de la vinya i el 1992 va construir el celler a l’estil d’una masia catalana. El gener de 2020, la seva filla Cristina es va unir al projecte vitivinícola com a responsable de vendes i màrqueting. Actualment, es cultiven 32 hectàrees repartides en dues vinyes properes a l’Oceà Pacífic, a les denominacions de Green Valley of Russian River Valley i West Sonoma Coast, batejats amb els noms Don Miguel i Doña Margarita en honor als seus pares.
A Espanya, Marimar Estate comercialitza nou referències: els pinot noirs La Masia, Mas Cavalls i Cristina, el rosat Rosaleda, l’escumós Blanc de Noirs i els chardonnays Acer i La Masia, a més d’Albariño, el seu primer vi elaborat amb varietats espanyoles a terra americà, i Ull de Llebre.

www.marimarestate.com