Mas Doix

Poboleda, Priorat

Elaborar vins que transmetin
 la singularitat del terrer i l’essència del Priorat

Barcelona/Redacció, 14 de febrer de 2024.

El vi neix a la vinya i per això la treballem cada dia. Des de la cura i el respecte pel nostre entorn amb un equip apassionat, que beu de les pràctiques tradicionals amb tota la preparació per als reptes del futur. Ells i elles tracten amb delicadesa vinyes de garnatxa i carinyena plantades en costers de llicorella des de 1902.
Una viticultura ecològica amb pràctiques biodinàmiques és, per a nosaltres, l’única forma de vincular-nos amb aquests ceps d’arrels profundes, que veremem manualment amb una mínima manipulació. Vins frescos i elegants, de mineralitat subtil i producció limitada.

Propòsit
“Preservar un estil de vida posant en valor els raïms de vinyes velles per elaborar vins distintius que reflecteixin el nostre terrer”
Des de la creació de Mas Doix al 1998 per Valenti i Ramon Llagostera, hem assumit el compromís de mantenir, cuidar i enfortir les nostres vinyes en un exercici de respecte pel nostre entorn, la seva cultura i la seva gent.
Amb dedicació, constància i responsabilitat, estimem fins a l’últim racó d’un terrer òptim per al conreu d’una vinya de baixos rendiments, que ens regala uns raïms excel·lents.


Saber-ne més?
https://masdoix.com
Carretera T-702, Km. 4, 43376 Poboleda

Telèfon: (+ 34) 977 266 618
Mòbil: (+ 34) 649 484 297

Email: info@masdoix.com

Els vins de Mas Doix
MAS-DOIX-VEREMA

Els nostres vins volen ser un reflex del microclima de Poboleda, de la nostra llicorella i de les vinyes d’on provenen. Tenim com a premissa que el vi es fa a la vinya. Una elaboració amb la mínima intervenció, perquè els vins expressin el terrer del que provenen.
Preservar la fruita, la frescor, la mineralitat i salinitat de la llicorella, la concentració i l’expressivitat de cada varietat són els conceptes claus a l’hora de elaborar cada vi del celler.

Vine per copsar la màgia del Priorat, per conèixer el nostre compromís amb el territori, la cura de les vinyes i com elaborem els vins. Visita el celler, passeja les vinyes i tasta els vins contemplant el nostre terrer, el nostre paisatge.
Vins per compartir amb amics i acompanyar bones converses.
Vins que formen part de les nostres vides.
Diferents propostes de Visita al Celler, passeig per les vinyes i tast de vins.