BWW batrà totes les seves marques a la nova edició 2024

A 8 mesos de celebrar-se, Barcelona Wine Week frega el “sold out”

Barcelona Wine Week

Barcelona Wine Week 2024

Enfocats al mercat internacional

BWW 2024 ja té reservat el 95% del espai expositiu

BWW s’ha posicionat com la fira de referència del vi espanyol de qualitat davant dels operadors internacionals i en la nova edició, es potenciarà el caràcter exportador de l’esdeveniment

Barcelona, 24/05/2023
Barcelona Wine Week tornarà a Fira de Barcelona del 5 al 7 de febrer de 2024 per mostrar la major oferta vitivinícola de qualitat del país i ho farà amb més cellers i més grans compradors internacionals. Amb un ritme de contractació espectacular, el sector ha tornat a demostrar la seva clara aposta per BWW com el saló de referència del vi espanyol de qualitat.

Barcelona Wine Week tornarà a batre rècords en l’edició 2024. Omplirà de nou el palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona i la previsió es superar els 850 cellers expositors, els 70 segells de qualitat representats i els 6.700 m2 de exposició, un 8% més que en la darrera edició.
 
Pel president de Barcelona Wine Week i de la D.O. Cava, Javier Pagés, “estar a prop del soldout a 8 mesos del saló, amb un altíssim índex d’empreses que repeteixen participació, demostra que BWW aporta oportunitats reals de negoci i és efectiva per assolir nous mercats estratègics i de futur”.

Més enllà de l’èxit de convocatòria entre expositors, BWW s’ha posicionat com a fira de referència del vi espanyol de qualitat davant dels operadors internacionals. La seva directora, Celine Pérez, destaca que les enquestes realitzades entre els participants de la passada edició constaten que “més del 90% dels expositors i el 96% dels visitants consideren que el saló ha cobert les seves expectatives com a plataforma de negocis i promoció” .

A l’edició 2024, s’hi donaran cita, de nou, tota mena de cellers: des dels més petits fins a les marques més conegudes del mercat, oferint un recorregut únic a través de les diferents zones productores de vi d’Espanya. L’espai expositiu estarà estructurat en tres grans àrees: BWW Lands, que reunirà els cellers organitzats per Denominacions d’Origen i altres segells de qualitat, BWW Brands, amb cellers, grups, distribuïdors i associacions de productors, i BWW Complements & Tech, amb empreses que ofereixen equips, accessoris i serveis.

Saber-ne més?
https://www.barcelonawineweek.com/

CENTRATS EN L’EXPORTACIÓ

Més oportunitats de negoci
Per a la propera edició, BWW també preveu incrementar la xifra de grans compradors internacionals convidats per l’organització fins a assolir els 650, 50 més que el 2023. El programa de convidats, desenvolupat gràcies a un acord de col·laboració amb ICEX Espanya, contactarà amb grans directors de compra i importadors de països estratègics per al vi espanyol, com els Estats Units, Alemanya, Canadà, Països Baixos, Xina, Regne Unit, Bèlgica, Mèxic o Japó. BWW posarà a la vostra disposició una plataforma en línia amb la qual es preveu agendar més de 11.400 reunions de negoci entre grans compradors internacionals i cellers expositors, unes mil trobades més que el 2023.
Juntament amb l’objectiu de diversificar mercats internacionals, l’organització treballa amb el sector el repte d’impulsar la demanda interna, per la qual cosa també comptarà amb diversos programes de compradors convidats nacionals. En total, BWW 2024 espera superar els 20.000 visitants professionals, un 20% internacionals, procedents de més de 80 països, de la passada edició.
 
Els reptes del sector, a debat
El programa d’activitats de BWW 2024 tornarà a comptar amb experts, crítics, Masters of Wine, sommeliers i elaboradors destacats del panorama vitivinícola actual. A més d’incloure-hi tasts inèdits i una extensa barra de vins, les activitats del saló abordaran grans reptes i macrotendències del sector. Entre d’altres, la innovació, la internacionalització, la sostenibilitat i el creixement de l’enogastroturisme.

Barcelona Wine Week 2024

BWW compta amb una Comissió Organitzadora que representa la pràctica totalitat del sector a Espanya. Presidida per Javier Pagés, també president de la DO Cava, està composta per José Miguel Herrero, director general d’Indústria Alimentària del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA); María Naranjo, directora d’Aliments, Vins i Gastronomia de l’ICEX Espanya Exportació i Inversions; José Luis Benítez, director general de la Federació Espanyola del Vi (FEV); Valentí Roqueta, president de l’Associació Vinícola Catalana (AVC); i David Palacios, president de la Conferència Espanyola de Consells Reguladors Vitivinícoles CECRV; entre altres personalitats destacades de l’àmbit institucional i empresarial.