Nova edició limitada inspirada en el fons del mar

Viña Esmeralda Deep Sea Edition

Viña Esmeralda

Blanc & Rosé

Viña Esmeralda reforça el seu propòsit ambiental amb una nova edició limitada inspirada en el fons marí

La marca renova l’aliança amb Gravity Wave per retirar els residus plàstics del Mediterrani i les costes

Vilafranca del Penedès, 2 de maig de 2023.
Viña Esmeralda, marca global amb essència mediterrània, llança la seva nova edició limitada Deep Sea Edition, que no només s’inspira en el fons marí, sinó que actua per preservar-lo gràcies a la col·laboració amb Gravity Wave. Així, per cada ampolla del vi, es contribueix a recollir l’equivalent a 10 ampolles de plàstic del mar, una iniciativa que es duu a terme per segon any consecutiu.

Amb aquesta nova edició, Viña Esmeralda reforça el seu propòsit ambiental de cuidar la Mediterrània, renovant la seva aliança amb la startup d’impacte social, economia circular i conscienciació mediambiental Gravity Wave que, a través del moviment Plastic Free Oceans, es dedica a la recollida de plàstics del mar per convertir-los en mobles i productes amb llarga vida útil.

Amb l’edició limitada de l’any passat, i gràcies a Gravity Wave ia la col·laboració dels consumidors de més de 30 països, Viña Esmeralda va aconseguir retirar un total de 23.000 kg de residu plàstic de les costes mediterrànies i va ser reconeguda amb el premi OLA al Major impacte de plàstic recollit a la II edició dels Gravity Wave Awards.

Gravity Wave, creada a finals del 2019 pels germans Amaia i Julen Rodríguez, té l’objectiu de salvar el mar de la contaminació plàstica a través de la col·laboració amb empreses, entitats i particulars. Per això, treballa amb una flota de més de 5.000 pescadors tradicionals a més de 100 ports per tota la Mediterrània (Espanya, Grècia i Itàlia), on recullen aquests residus, els netegen i els transformen en mobiliari de material reciclat i altres productes de valor sostenible, contribuint a leconomia circular.

PVP recomenat 9,15€ Viña Esmeralda Deep Sea Edition

Saber-ne més?
www.vinaesmeralda.com

Vins Frescos

Vins frescos per a l’estiu
L’edició limitada està decorada amb motius del fons marí, pintats sobre el vidre en tons turqueses i coralls, que evoquen la vida al mar. El missatge “Ajuda’ns a netejar el mar!” expressa el compromís ambiental.
Aquesta nova proposta de Viña Esmeralda està disponible a botiga especialitzada i restauració amb les seves dues referències: el vi blanc ecològic (DO Penedès), elaborat amb la varietat moscatell, i el vi rosat (DO Catalunya), 100% garnatxa. Tots dos són vins frescos i aromàtics, ideals com a aperitiu o per acompanyar amanides, arrossos, peix o marisc.

Sobre Viña Esmeralda

Viña Esmeralda és una marca global de vins amb perfil mediterrani, frescos i elegants. A la Mediterrània hi ha la seva essència i el seu caràcter; són vins per compartir i gaudir de la vida, elaborats al Penedès i consumits a més de 30 països. Compta amb tres referències de vi (blanc, rosat i escumós), ideals per a qualsevol ocasió i certificades amb el segell europeu V-Label com a vi apte per a vegans.
www.vinaesmeralda.com