Xavier Gramona rep la distinció de president honorífic

en la nit de verema de Corpinnat

corpinnat-TITOL POSTUM A XAVIER GRAMONA

Xavier Gramona

reconeixement a la seva tasca, compromís i fidelitat

TITOL POSTUM A XAVIER GRAMONA

Tom Mata i Leonard Gramona

El fill d’en Xavier Gramona rep l’obsequi de mans de Tom Mata, president de Corpinnat

CORPINNAT reconeix la tasca, el compromís i la fidelitat del qui va ser un dels fundadors de la marca i el seu primer president, en Xavier Gramona

La concessió d’aquesta distinció s’ha fet aquest dijous en el marc de la segona edició de la Nit de Verema CORPINNAT que ha reunit més de 150 persones al celler Llopart

Subirats, 28 de setembre de 2023.
L’Assemblea General de l’Associació de Viticultors i Elaboradors CORPINNAT-AVEC ha aprovat per unanimitat de tots els socis concedir a títol pòstum la distinció de President Honorífic de la marca a Xavier Gramona, mort aquest estiu.
Amb aquest gest, el col·lectiu CORPINNAT pretén reconèixer la tasca, el compromís i la fidelitat del qui va ser un dels fundadors de la marca i el seu primer president. Els valors d’estima per la pagesia i el territori que sempre va defensar amb convicció i fermesa són avui un dels principals pilars de la nostra organització i el millor llegat que ens podia deixar.
Si CORPINNAT avui és una realitat és, en bona mesura, gràcies a les seves aportacions i al compromís personal que hi va dedicar. 

La concessió d’aquesta distinció s’ha fet aquest dijous en el marc de la segona edició de la Nit de Verema CORPINNAT que ha reunit més de 150 persones al celler Llopart, que aquest any ha acollit la vetllada.

Nit de Verema CORPINNAT, homenatge a Xavier Gramona Sande

El president de CORPINNAT, Ton Mata,  ha encapçalat l’homenatge a Xavier Gramona, juntament amb la resta d’elaboradors que integren la marca i ha lliurat al fill del finat i actual membre de la junta directiva de CORPINNAT en representació de la família Gramona, Leonard Gramona, una peça de ceràmica original obra de l’artista sadurninenca María José Torres, que representa les dues ànimes de Xavier Gramona, la més terrenal, lligada a la terra i la pagesia, i la més espiritual i rebel, alhora. Leonard Gramona ha tingut paraules d’agraïment vers el col·lectiu CORPINNAT i, en nom de la família Gramona, ha reiterat el compromís i la fidelitat en el projecte.
En l’acte hi ha assistit una àmplia representació de la família Gramona, encapçalada pel president i enòleg del celler, Jaume Gramona, cosí de Xavier Gramona.