Nit d’estels a Cellers Torres

els dies 1 i 8 de juliol a l’emblemàtica vinya Mas La Plana

Nit d’Estels

A Torres Mas la Plana

La Nit d’Estrelles de Família Torres torna aquest estiu al Penedès

Una oportunitat per descobrir les curiositats del planeta Venus i gaudir del vi, la gastronomia i la música en directe sota els estels 

Vilafranca del Penedès, 23 de març 2023.
Família Torres celebra els dissabtes, 1 i 8 de juliol, la Nit d’Estrelles, una experiència enoturística que combina el vi i la gastronomia amb l’observació dels estels i la música en directe. L’escenari és l’emblemàtica finca Mas La Plana, a Pacs dels Penedès, un entorn idíl·lic que permet gaudir de les vinyes i la natura amb tranquil·litat, sota el cel estrellat.

Aquesta és la dotzena edició d’aquesta activitat estiuenca, que ha estat premiada en diverses ocasions per organismes com la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, la World Food Travel Association o els Wine Tourism Awards, organitzats per la prestigiosa revista Drinks International.

L’experiència començarà a les 8 del vespre, amb un recorregut per la vinya de Mas La Plana per conèixer la història de Família Torres i el seu compromís amb la viticultura regenerativa i la lluita contra el canvi climàtic. Tot seguit, astrònoms de l’Observatori Astronòmic del Parc del Garraf guiaran als assistents en una descoberta del planeta Venus i les seves curiositats, que podran observar amb el telescopi de Galileu, mostrant fins i tot els dibuixos que ell mateix va fer sobre les fases d’aquest planeta.

SOPAR DEL RESTAURANT EL CELLERET, VINS DE TORRES i MÚSICA DE JAZZ
És una vetllada on l’astronomia va de la mà de la gastronomia del Jardí Restaurant El Celleret, amb un sopar a l’aire lliure. La proposta l’ha creada el xef Sergi Millet especialment per a l’ocasió a base de productes frescos i de proximitat i harmonitzada amb una selecció de vins elaborats pels cellers de Família Torres com Clos Ancestral Blanc i Jean Leon 3055 Rosé  (DO Penedès), Salmos (DOQ Priorat) i l’escumós Estelado Rosé de Miguel Torres Chile. No hi faltarà tampoc la música, que anirà a càrrec del grup Diana Palau & Toni Sola jazz trio. Durant tota la nit, els assistents podran continuar observant el cel del Penedès a través del telescopi.

Saber-ne més?
www.torres.es

https://tickets.torres.es/nit-destrelles

NIT D’ESTELS A TORRES

MAS LA PLANA – NIT D’ESTELS
Per realitzar l’activitat, cal fer reserva prèvia a través del web torres.es, del telèfon 93 817 73 30 o del mail reserves@torres.es. Família Torres ofereix també la possibilitat de visitar el celler a les 7 del vespre, abans que comenci l’experiència astronòmica.

Nit d’Estrelles
Dies: dissabte 1 de juliol (en català) i 8 de juliol (en castellà)
Hora: 20h (visita prèvia opcional a les 19h)
Preu: 79€ (sopar inclòs)
Reserves : https://tickets.torres.es/nit-destrelles

Sobre Família Torres

Arrelada a la tradició vitícola del Penedès des del segle XVI, la Família Torres va fundar el seu celler a Vilafranca del Penedès el 1870, fa més de 150 anys. Cada generació ha transmès de pares a fills la passió per la cultura del vi des del respecte per la terra i la tradició i aposta per la innovació. Avui dia, la cinquena generació es focalitza en l’elaboració de vins de vinyes singulars i finques històriques, la recuperació de varietats ancestrals i la viticultura regenerativa per adaptar-se al canvi climàtic. Des del 2008, la lluita contra l’emergència climàtica és un dels seus eixos d’actuació, mitjançant accions d’adaptació i mitigació per reduir les emissions de CO2.

Present històricament al Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Costers del Segre, Família Torres compta també amb vinyes i cellers a les principals zones vinícoles espanyoles –Rioja, Ribera del Duero, Roda i Rías Baixas–, així com a Xile i Califòrnia. És membre de les Primum Familiae Vini, associació que integra dotze de les famílies centenàries elaboradores de vi més prestigioses d’Europa, i cofundadora d’International Wineries for Climate Action, que impulsa la descarbonització del sector global, i de l’Associació de Viticultura Regenerativa , que promou un canvi de paradigma a les vinyes per convertir-los en grans embornals de carboni.