Més que una destil·leria al cor del Priorat

Una petita destil·leria al mig del Priorat, tradició i innovació, bótes, Valentina, el nostre alambí i un calaix ple d’idees”

Priorat D & B

Destil·leria & Bodega, Tradició & Innovació

Velles receptes i creativitat per a nous moments

Més que un celler som un laboratori amb projectes vinculats tant a l’artesania i tradicionalitat com als temps actuals i futurs


Bellmunt del Priorat (Tarragona), 5 de juny de 2023.

essència
La nostra missió és elaborar productes amb ànima, únics, amb sabors autèntics i naturals i per això ens servim de la tradició, les bótes, els troncocònics i les damajuanes i del nostre alambí d’última generació, Valentina, tots formen part de la nostra essència.

alambí
Valentina és el nostre alambí, és única, elegant i aporta un toc especial als nostres destil·lats.
Es va crear de forma artesanal el 2019 a les instal·lacions de Müller Brennereianlagen, la quarta generació de fabricants d’alambins que es troben al mig de la Selva Negra a Alemanya. Es va fabricar seguint les nostres indicacions, pensada i dissenyada especialment pel nostre lab.

damajuanes
Les damajuanes ens permeten una forma diferent d’envelliment, el sol i la serena. És un sistema tradicional, típic de la nostra terra que permet accelerar els processos oxidatius amb acció directa del sol (llum i calor) en contrast amb el fred nocturn.

troncocònics
Els troncocònics de fusta de roure francès ofereixen un altre tipus d’envelliment més oxidatiu ja que hi ha una major superfície de contacte amb l’aire, proporcionen una excel·lent microoxigenació a més de subtils aromes.

bótes
Ens agrada jugar amb els tipus d´envelliment i disposar de diferents tipus de bótes ens ajuda.
Al nostre lab pots trobar, bótes de Jerez, bótes del Priorat (Scala Dei), bótes usades i bótes noves. Cadascuna aporta diferents notes i aromes als productes.

Vermouth Dos Déus Origins: Negre, Blanc i Blanc sec
Un Vermouth amb cos i essència mitològica, que prové del cor celestial i de la bellesa del Priorat. Una gamma més jove i fresca que experimenta amb diverses varietats de raïm i diferents tipus d’envelliment.

Saber-ne més?
Priorat Lab
Font Vella 13
43738 Bellmunt del Priorat -Tarragona
hola@prioratlab.com
www.prioratlab.com
+34 – 977 080 200

Vermout Dos Déus

Vermouth Dos Déus Origins: Negre, Blanc i Blanc sec
Un Vermouth amb cos i essència mitològica, que prové del cor celestial i de la bellesa del Priorat. Una gamma més jove i fresca que experimenta amb diverses varietats de raïm i diferents tipus d’envelliment.

Vermouth Dos Déus: Estrelles & Reserva
La unió de tradició i innovació, elaborat al Priorat i madurat en bótes de Jerez entre 3 i 5 anys. Un vermouth amb destacades notes amargues, poc sucre, un delicat bouquet i un característic color vermell ambre. Un vermouth concebut per ser gaudit als tradicionals aperitius però també per ser protagonista de còctels i combinats.