Melodeep Festival a la Vinícola de Nulles

1a edició del Festival Melodeep el 8 de juny

Un esdeveniment amb els vins i caves del celler, la gastronomia local i la música electrònica com a protagonistes

Barcelona/Redacció, 16 de maig de 2024
La Vinícola de Nulles continua impulsant la diversitat de l’oferta enoturística del celler amb activitats pensades per a tota mena de públic. Seguint aquest objectiu, el 8 de juny celebrarà la primera edició de Melodeep, un festival on la música electrònica serà l’eix vertebrador i on els vins i caves del celler seran els protagonistes que s’acompanyaran de propostes gastronòmiques locals.
Les portes del celler s’obriran a les 6 de la tarda i l’esdeveniment s’allargarà fins a la mitjanit. Les primeres entrades, per un preu de 14 €, ja estan a la venda.

Els vins i caves de la Vinícola maridats amb música electrònica
Tant el celler com l’equip de Melodeep, organitzadors de l’esdeveniment, coincideixen en definir Melodeep Festival com “una festa pensada per a un públic ampli, madur i responsable, amb l’objectiu de gaudir de la música de qualitat en un entorn màgic i acompanyats de vins i gastronomia del territori”.

Així doncs, la música electrònica es maridarà amb el conjunt arquitectònic i patrimonial de la Catedral del Vi de Nulles –obra de l’arquitecte modernista Cèsar Martinell– i el paisatge vitivinícola que la rodeja. A més, Melodeep Festival també oferirà als assistents vins i caves de la Vinícola de Nulles així com una selecció de propostes gastronòmiques de productors locals i quilòmetre 0, elaborades pel Forn de Nulles i els restaurants el Coll de Nulles i el Portal 22. Una unió per conèixer el potencial vinícola i gastronòmic de Nulles i l’Alt Camp.

Melodeep 1a Edició -8 de juny

Les entrades poden adquirir-se a la web del celler (www.adernats-shop.com) per un preu inicial de 14 € que inclou l’accés a l’esdeveniment i una copa de benvinguda.

El preu anirà pujant a 16 € i 20 € en funció del nombre d’entrades disponibles. L’accés és per a majors de 16 anys sense acompanyant. En cas de menors d’entre 14 i 16 anys caldrà anar acompanyat d’un tutor o persona responsable –en aquest cas caldrà una autorització que es pot descarregar al mateix moment de la compra de l’entrada. La resta de consumicions i propostes gastronòmiques hauran d’adquirir-se directament el dia de l’acte.

Saber-ne més
https://adernats