Loxarel renova la imatge dels seus escumosos

Clàssic Penedès: Vintage i 999

Nova imatge per als escumosos de Loxarel: 999 i Vintage

Les etiquetes estan protagonitzades per les il·lustracions d’uns mussols que representen la filosofia biodinàmica de Loxarel

Vilobí del Penedès/Redacció, 24 de maig de 2024.
El celler Loxarel de Vilobí del Penedès presenta una nova imatge per als seus escumosos Clàssic Penedès: Vintage i 999. Coincidint amb el llançament de les noves anyades, aquests vins escumosos es presenten amb un disseny més actualitzat, net i elegant.

El Vintage de Loxarel és un Clàssic Penedès Brut Nature Reserva de l’anyada 2022, elaborat amb les varietats xarel·lo, macabeu i parellada. D’altra banda, el 999 de Loxarel és un Brut Nature Reserva Rosat de l’anyada 2021, elaborat amb xarel·lo, xarel·lo vermell i pinot noir. Aquests vins són ecològics i elaborats amb viticultura biodinàmica, garantint la màxima qualitat i respecte pel medi ambient.


Amb aquesta renovació, Loxarel no només aposta per una imatge més moderna i refinada, sinó que també introdueix un nou concepte per al 999. Aquest vi rosat ara presenta un color més pàl·lid de pell de ceba i una major frescor, resultat d’un cupatge diferent que li confereix una elegància única de fruita vermella.


Saber-ne més?
www.loxarel.com
www.instagram.com/loxarel_vins/

Loxarel, Vitivinicultura biodinàmica

Els vins de Loxarel són ecològics i biodinàmics; respiren paisatge, recullen l’essència d’allò que els envolta. Al celler de Vilobí del Penedès, hi descansen, vins d’àmfora, vins naturals amb caràcter, escumosos amb personalitat i vins de varietats autòctones.

Saber-ne més?
www.loxarel.com
www.instagram.com/loxarel_vins/