Verema a Torres Penedès

Enoturisme de Verema a Torres Mas La Plana

Torres

Verema a Torres Mas La Plana

Viu-la!

Experiències de verema a Cellers Família Torres

Las activitats es celebraran el primer cap de setmana de setembre a la emblemàtica vinya Mas La Plana

Vilafranca del Penedès, 1 de agost del 2023.-
Un any més, Família Torres prepara un cap de setmana ple d’experiències dedicades a la verema per viure en primera persona una de les èpoques més especials per a qualsevol celler. Serà el 2 i 3 de setembre a l’emblemàtica finca Mas La Plana, a Pacs del Penedès, i la proposta inclou tres experiències enoturístiques que submergeixen els visitants en el fascinant món del vi, des del moment de la collita fins al tast dels vins, on cada pas del procés es converteix en una oportunitat per aprendre i gaudir de la màgia de les vinyes i el vi.

Pícnic i verema en família és una experiència enoturística per gaudir-la en família, grans i petits, que transmet la passió pel vi i la cultura vitivinícola d’una manera divertida i enriquidora. Se celebra tant dissabte com diumenge a les 10 del matí i consisteix en un pícnic a la vinya amb embotits i formatges artesans de proximitat, harmonitzats amb vins de Família Torres, i un taller de verema per viure aquesta tradició vitícola mil·lenària en primera persona. L’activitat finalitza amb una visita al celler i un tast de dos dels seus vins.

L’activitat Del cep a la copa, que es fa dissabte a les 6 de la tarda, és una experiència pensada per aprofundir en les varietats de raïm i en els vins que s’obtenen a partir d’aquestes varietats, tot gaudint de la vinya en aquesta època tan especial. Durant una passejada per la vinya, els visitants participaran en un joc per identificar diferents tipus de raïm, coneixeran el procés d’elaboració i envelliment dels vins de Família Torres durant la visita al celler, i posaran a prova els sentits en un tast de quatre varietats de raïm i quatre vins elaborats amb aquestes mateixes varietats.

Dissabte al vespre, a les 20.30h, Família Torres celebra el Sopar de verema entre vinyes per gaudir de la gastronomia, els vins, la música i el paisatge del Penedès en temps de verema. El sopar còctel es fa al Jardí Restaurant El Celleret, ubicat a la mateixa finca Mas La Plana, amb una proposta gastronòmica del xef Sergi Millet creada amb productes de temporada i proximitat, buscant les millors harmonies amb els vins que elabora Família Torres arreu del territori. La vetllada estarà amenitzada amb música en directe a ritme de rumba.

Per participar a les experiències de Família Torres, cal reservar plaça amb antelació a través del web www.torres.es o contactant el departament de reserves al telèfon 938177330 o al mail reserves@torres.es

https://tickets.torres.es/ca/

Pícnic o Sopar?

PÍCNIC O SOPAR DE VEREMA
Pícnic i verema en família
Dies: Dissabte 2 de setembre (en català) i diumenge 3 de setembre (en castellà)
Hora: 10h
Preu: 45€
Reserves aquí: https://tickets.torres.es/ca/picnic-i-verema-en-familia/

Del cep a la copa
Dia: Dissabte 2 de setembre (en català)
Hora: 18h
Preu: 48h€
Reserves aquí: https://tickets.torres.es/ca/del-cep-a-la-copa/

Sopar de verema
Dia: Dissabte 2 de setembre
Hora: 20:30h
Preu: 70€ (disponible menú infantil)
Reserves aquí: https://tickets.torres.es/ca/sopar-de-verema/

Sobre Família Torres

Arrelada en la tradició vitícola del Penedès des del segle XVI, la Família Torres va fundar el seu celler a Vilafranca del Penedès el 1870, fa més de 150 anys. Cada generació ha transmès de pares a fills la passió per la cultura del vi des del respecte per la terra i la tradició i l’aposta per la innovació. Avui, la cinquena generació es focalitza en l’elaboració de vins de vinyes singulars i finques històriques, la recuperació de varietats ancestrals i la viticultura regenerativa per adaptar-se al canvi climàtic. La lluita contra l’emergència climàtica és, des del 2008, un dels seus eixos d’actuació, mitjançant accions d’adaptació i mitigació per reduir les emissions de CO₂.

Present històricament al Penedès, Conca de Barberà, Priorat i Costers del Segre, Família Torres compta també amb vinyes i cellers en les principals zones vinícoles espanyoles –Rioja, Ribera del Duero, Rueda i Rias Baixas–, així com a Xile i Califòrnia. És membre de les Primum Familiae Vini, associació que integra dotze de les famílies centenàries elaboradores de vi més prestigioses d’Europa, i cofundadora d’International Wineries for Climate Action, que impulsa la descarbonització del sector, i de l’Associació de Viticultura Regenerativa, que promou un canvi de paradigma en la gestió de les vinyes per convertir-les en embornals de carboni.