El most “Xarel·lo Flor” de Llopart solidari contra el càncer infantil

La familia ha fet lliurament de la recaptació de 2022

Llopart solidari

Llopart & Fundació Joan Petit

El celler ha fet entrega a la fundació Amics Joan Petit de la recaptació anual del Most Flor de Xarel·lo

Llopart recapta més de 5.000€ contra el càncer infantil 

Subirats, 30 d’abril de 2023 -.
Llopart va fer entrega aquest dissabte de la recaptació solidària del darrer any a la fundació Amics Joan Petit – nens amb càncer. El xec per valor de 5.335€ el va recollir Joan Torner, president de l’organització, coincidint amb la celebració del concert solidari de Ramon Mirabet a Llopart, que organitza el MUSiCVEU de la Fundació Pinnae i que enguany destina la recaptació del Festival a aquesta causa.

El concert de Mirabet va reunir prop de 300 persones que van poder gaudir d´una primera part al´exterior del celler, amb unes vistes inigualables de Montserrat i el Penedès; i una segona part que es va traslladar a l’interior de la cava a causa de la pluja.

Saber-ne més?
https://www.llopart.com/

Un most solidari

Un most solidari
Els fons recaptats per Llopart provenen de les vendes del Most Flor de Xarel·lo de l’anyada 2021, el producte solidari del celler, i del llibre Petita història dels Llopart, família de viticultors, il·lustrat per Pilarín Bayès.

La fundació Amics Joan Petit –Nens amb càncer té com a objectiu la recaptació de fons destinats a la investigació, suport i atenció als nens i nenes amb càncer ia les seves famílies i està vinculada a l’Hospital de Sant Pau, Sant Joan de Déu i Vall de Hebró de Barcelona, Germans Trias i Pujol de Badalona, Parc Taulí de Sabadell, Arnau de Lleida, Sant Joan de Reus i Joan XXIII de Tarragona.

El projecte va néixer fa gairebé deu anys, amb les primeres anyades embotellades del Most Flor de Xarel·lo i forma part de la gamma La Vida Secreta de les Plantes. El most està elaborat amb Xarel·lo i és 100% natural, sense additius.

Sobre Heretat Llopart

Llopart és un celler familiar històric situat a les muntanyes de Subirats. La família Llopart és una de les estirps amb més tradició vinícola al Penedès, que s’inicia al segle XIV segons documenta un pergamí en llatí del 1385. Les seves 102 hectàrees de vinyes de muntanya creixen en sòls miocènics de les muntanyes d’Ordal, a una alçada entre 240 i 420m sobre el nivell del mar.
Part de la finca, amb vinyes velles plantades fa gairebé 90 anys, es troba en una àrea inclosa al Pla d’Espais d’Interès Natural de Catalunya (PEIN). El celler s’ha especialitzat en l’elaboració de vins escumosos, fent un èmfasi especial en les llargues criances i el Brut Nature, i compta també amb una línia de vins tranquils i most ecològic. Llopart és membre cofundador de Corpinnat, la marca col·lectiva que distingeix els grans escumosos elaborats al cor del Penedès, amb raïm autòctona, 100% ecològic, veremat a mà i vinificat a la propietat.