Viu la Verema amb els 5 sentits a Costers del Priorat

observa, escolta, toca, olora i tasta el raïm

Viu la verema amb els 5 sentits amb DOQ Priorat

observa, escolta, toca, olora i tasta totes les varietats de raïm, most i vins

El Molar (Tarragona)/Redacció,16 d’agost de 2023.

Dins d’una masia cartoixana del S.XV viurem tot el procés actual de la elaboració del vi com en cap altre estació de l’any. Podrem OBSERVAR com arriba el raïm al celler i es selecciona, ESCOLTAR com fermenta dins la tina mentre ajudem a fer maceracions TOCANT amb les mans, OLORAR l’agradable dolçor de fruita, i TASTAR les diferents varietats de raïm, most i vins.
>>DATES
del 4 de setembre al 30 d’octubre entre les 11h i les 16h, sempre sota reserva prèvia al 650 196 146 o a info@costersdelpriorat.com
>>DURADA
90 minuts – Mínim 1 pax/20 màxim
>>PREU
15€ – visita i tast de 3 vins (1 blanc, 2 negres)
25€ – visita + tast de 3 vins maridat amb formatges

CONTACTE
Costers del Priorat · Mas dels Frares s/n.
43736 El Molar (Tarragona)
info@costersdelpriorat.com
Tel. +34 650 196 146
www.costersdelpriorat.com

SOBRE COSTERS DEL PRIORAT

UN CELLER ENTRE TERRES ESCARPADES
Costers del Priorat és un celler fundat l’any 2000 per un grup d’experimentats viticultors i emprenedors del món del vi: Enric Solé, Pau Urgell, Josep Massana, Marc Massana i Josep Ramon Sedó. A aquest grup s’uneix, a partir del 2008 , Josep Mas, enòleg d’ampli bagatge internacional.
Costers del Priorat elabora vins a partir del raïm de tres finques històriques de sòls en pendents de llicorella, al cor del Priorat. Les finques anomenades Sant Martí, Mas Alsera i Les Solanes estan ubicades als municipis de Bellmunt, Torroja i El Molar, respectivament.
L’edifici del celler es troba a l’última zona esmentada, a les Solanes del Molar.
Hi conviuen vinyes velles, algunes plantades als anys 30 del segle passat i altres de plantació més recent. Totes es treballen de forma manual, cercant rendiments limitats i una rigorosa selecció del raïm.
Com passa en una regió d’orografia tan complexa com el Priorat, les finques, tot i trobar-se a pocs quilòmetres de distància les unes de les altres, presenten trets geogràfics i vitícoles molt diferents. És precisament aquesta disparitat un dels factors crucials de diferenciació dels vins que presenta aquest celler.

Sobre la Verema a Catalunya

No et perdis les activitats de verema a Catalunya que anem publicant a paisdevins!