Il·lusió i passió en un nou projecte que uneix vi i cosmètica

Clos d’Alè neix al cor del Priorat

Vi & Cosmètica natural

Cura natural de la pell

Vi + Cosmètica. La força i l’energia del Priorat per a una pell sana.

Albert, enòleg i propietari de Celler Vall Llach a Porrera, i Ernest, el seu germà bessó, farmacèutic i propietari de la Farmàcia Costa Miralbell a Barcelona, decideixen unir esforços i il·lusions en la creació de la marca Clòs d’Alè de viticosmètica del Priorat.


Porrera, Priorat-Tarragona
L’objectiu és aprofitar els residus que es generen durant l’elaboració dels vins i produir cosmètica antioxidant a partir dels polifenols del vi.
Tot comença a partir de vinyes centenàries que lluiten dia i nit per créixer als empinats trossos de Porrera. La seva força per créixer i arribar fins a l’aigua a sòls tan secs, plens de pissarra i en condicions extremes ofereixen un fruit esplèndid amb els actius naturals antioxidants en la màxima expressió i qualitat.

Clòs d’Alè aprofita el residu del raïm, cosa que queda de la llavor i la pell seca creant una línia cosmètica de via tòpica totalment natural amb principis actius antioxidants i hidratants.

Seguint la línia de la marca amb cura pel medi ambient i les persones s’obtenen productes naturals no agressius sense additius tipus parabens, silicones ni olis minerals. Només contenen subproductes de la terra prioratina com ho són els extractes dels residus del raïm, els olis vegetals de les llavors del raïm i de les ametlles, i fins i tot de les olives arbequines del Priorat.

L’objectiu és oferir una línia sencera de productes de viticosmètica dirigits a un públic jove i de mitjana edat preocupat pel medi ambient que busca una cosmètica sense químics i gens agressiva.

Botiga on-line
https://www.vallllach.com/viticosmetica/

CLOS D’ALÈ

CREMA HIDRATANT MANS I UNGLES 50ML
Amb oli d’oliva, oli orgànic de baobab del Senegal i antioxidants de raïm.
L´Oli d´oliva ens hidrata, mentre que l´oli de baobab ens repara les possibles ferides del fred i la manca d´hidratació.
Alhora és un producte solidari, ja que amb la seva compra contribueixes a ajudar la fundació Lluís Llach al Senegal, fundació que té com a finalitat el desenvolupament social, econòmic, cultural i educatiu, sobretot al poblat de Palmarin.
PVP recomanat: 6€

CREMA FACIAL 50ML
Crema elaborada a partir d’extractes de la pell i la llavor de la varietat de raïm carinyena de Porrera. Té un gran poder antioxidant gràcies als polifenols del vi, a banda de la seva bona hidratació, deixant la pell protegida davant dels agents externs.
Els antioxidants del vi ajudaran que la nostra pell no envelleixi tan ràpid i millori dia a dia.
PVP recomanat: 25€