Corpinnat: escumosos i gastronomia per a les nits d’estiu

Benvinguts al III Festival Gastronòmic CORPINNAT!

Corpinnat

Corpinnat

Festival (Eno) Gastronòmic

Una cita enogastronòmica de referència al Penedès, del 15 de juny al 31 de juliol

Aquest any celebrem la tercera edició amb més d’una trentena de sopars confirmats que se celebraran entre el 15 de juny i el 31 de juliol a espais singulars dels nostres cellers. El sopar inclou una visita prèvia a cada celler.

Barcelona, 29 de mayo de 2023.
Benvinguts al III Festival Gastronòmic CORPINNAT
Una cita enogastronòmica de referència al Penedès, del 15 de juny al 31 de juliol
El Festival Gastronòmic CORPINNAT ja s’ha convertit en una cita enogastronòmica de referència al Penedès.
Les reserves estan ja disponibles a la nostra pàgina web www.corpinnat.com. Tots els sopars tenen aforament limitat i quan s’hagi completat es penjarà el cartell de complet.
El cartell d’aquest any és obra de tres artistes estudiants de l’Escola d’Art Arsenal de Vilafranca del Penedès: Paola Vilagran, Mar Jiménez i Paula de la Rubia. La seva obra ha estat escollida entre d’altres propostes presentades pels estudiants del curs de disseny gràfic que imparteix l’escola i que dirigeix el professor Ferran Bohé. El cartell guanyador és una obra plàstica feta amb la tècnica del collage on s’han fet servir escates de pa d’or que representen un raïm de raïm i altres textures amb el mateix material que volen expressar les idees de festa i moviment.
Tant el cartell guanyador com la resta de cartells participants a la selecció d’aquest any s’exposaran durant el festival als diferents cellers.

Més informació i reserves
https://www.corpinnat.com/

Festival Corpinnat 2023