Llopart Leopardi Corpinnat Brut Nature

Criança superior a 60 mesos

Leopardi Brut Nature 2016

El nom d’un Corpinnat de referència reconegut per experts tastadors de tot el món

Subirats, 6 de desembre 2023
Corpinnat Brut Nature de criança superior als 60 mesos,.
Varietats:
Xarel·lo 45% , Macabeu 40%, Parellada 15%.
Alcohol:12º
Elaborat en honor a Bernardus Leopardi, el primer viticultor de la família, documentat en un pergamí manuscrit en llatí de 1385

Tast.
Color daurat pàl·lid, molt brillant i seductor. De bombolla molt fina, permanent i delicada. Aroma complexa i fragant, carregada d’elegants notes especiades, fruites blanques madures i notes pastisseres. Gust extremadament equilibrat, sec i suau, ric en sabors i exquisits tocs torrats.

Maridatge:
Extraordinàriament gastronòmic, és ideal per acompanyar els grans plats de la cuina nadalenca.
Serviu a 10-12º.
PVP aprox. 25€
93 punts

Llopart Leopardi Magnum

40 anys d’història del Leopardi
El Llopart Leopardi va sortir al mercat per primera vegada el 1983, després d’una prolongada criança, i ja emergia, en aquell moment, com un dels escumosos de més envelliment: elegant i delicat. Deu el seu nom al primer avantpassat viticultor de la família, Bernardus Leopardi, documentat en un pergamí del 1385 que es conserva a l’arxiu dels Llopart.

Llopart presenta el nou Leopardi Brut Nature collita 2016 Magnum

Sobre Heretat Llopart

Llopart és un celler familiar històric situat a les muntanyes de Subirats. La família Llopart és una de les estirps amb més tradició vinícola al Penedès, que s’inicia al segle XIV segons documenta un pergamí en llatí del 1385. Les seves 102 hectàrees de vinyes de muntanya creixen en sòls miocènics de les muntanyes d’Ordal, a una alçada entre 240 i 420m sobre el nivell del mar.
Part de la finca, amb vinyes velles plantades fa gairebé 90 anys, es troba en una àrea inclosa al Pla d’Espais d’Interès Natural de Catalunya (PEIN).
El celler s’ha especialitzat en l’elaboració de vins escumosos, fent un èmfasi especial en les llargues criances i el Brut Nature, i compta també amb una línia de vins tranquils i most ecològic. Llopart és membre cofundador de Corpinnat, la marca col·lectiva que distingeix els grans escumosos elaborats al cor del Penedès, amb raïm autòctona, 100% ecològic, veremat a mà i vinificat a la propietat.