Aymar obre portes a Vimbodí i Poblet

nou celler Aymar a la Conca de Barberà

aquest celler va adquirir l’edifici del que havia estat temps enrere la cooperativa agrària o sindicat del poble

Barcelona/Redacció, 25 de juny de 2024.

El passat dissabte 8 de juny, Aymar va obrir oficialment les portes del seu nou celler, situat al poble de Vimbodí i Poblet, en les antigues instal·lacions del Sindicat.
Aymar va adquirir l’edifici l’any 2022 amb el compromís de renovar-lo i iniciar-hi un projecte vinícola que sumés als esforços per dinamitzar el territori. Les instal·lacions s’han renovat mantenint la seva essència, però s’hi han afegit nous espais amplis i totalment reformats, amb capacitat per oferir una àmplia gamma de propostes enoturístiques de qualitat: tastos, visites, visites a les vinyes i fins i tot esdeveniments privats i empresarials.

Pel que fa a l’elaboració, Aymar vinificarà la verema del 2024 en el nou celler, que s’especialitzarà en vins tranquils i escumosos de vinyes i finques situades a la Conca de Barberà.

L’empresa Aymar va néixer al Penedès, on elabora vins i escumosos amb segell Clàssic Penedès al celler de Castellví de la Marca, “Castell de Pujades”. Ara, amb el nou celler de Vimbodí i Poblet, l’empresa s’obre a nous horitzons i possibilitats, tant en l’enoturisme com en la vinificació de diferents tipus de vins.

>>Vine a conèixer-nos i reserva la teva visita en línia a través de la nostra web: www.aymarwines.com

>>Saber-ne més d’Aymar-Castell de Pujades a paisdevins:
https://paisdevins.com/castell-de-pujades-aymar-reserva-unica-classic-penedes/

AYMAR, un segell amb molta personalitat

Es barreja la passió per la viticultura ecològica, el respecte pel medi ambient, el prestigi de fer vins excel·lents i la il·lusió de les persones que hi formen part.

Aymar és l’expressió d’un raïm, d’un territori i d’una anyada.
Deu el seu nom a una avantpassada nostra, Lluïsa Aymar, que juntament amb el seu marit a inicis del segle XIX ja embarcaven vaixells amb vi cap a L’Havana. Després de sis generacions vinculats al món de la viticultura i el vi a doll s’ha volgut fer un pas mes en el procés d’elaboració, embotellant el vi i vestint les ampolles amb la nostra pròpia marca.


Saber-ne més
Aymar