fundació família torres amb la marató de tv3

millors cellers de ctalunya : jornada solidària de rècord a cellers torres penedès

 
SUBSCRIPCIÓ  NEWSLETTERmailto:lectorpvins@me.com?subject=DESITJO%20REBRE%20LA%20NEWSLETTER%20INFORMATIVA%20DE%20GOURMETCATALUNYA%26PA%C3%8DSDEVINS
BAIXA 
NEWSLETTERmailto:lectorpvins@me.com?subject=DONEU-ME%20DE%20BAIXA%20DE%20LA%20NEWSLETTER

Torres amb la marató de TV3

Rècord Solidari a la Fundació Família Torres

Vilafranca del Penedès, 3 de desembre del 2019. La Fundació Família Torres ha celebrat aquest dissabte, 30 de novembre, al celler de Pacs del Penedès, la sisena edició de la jornada benèfica ‘Implica’T amb la Marató’, que ha recollit 8.612 euros gràcies a l’aportació dels més de 500 participants. Com cada any, la Fundació doblarà l’import recaptat i destinarà a La Marató de TV3 un total de 17.224 euros per a la investigació de les malalties minoritàries.

PORTADA

Fundació Família Torres destina una xifra rècorda La Marató de TV3

 

Més de mig miler de persones han participat en la sisena jornada solidària, que ha comptat amb la col·laboració de més de 50 empreses i entitats locals


Mireia Torres, presidenta de la Fundació Família Torres, comenta: “Volem donar les gràcies a tots els participants per donar suport a aquesta iniciativa solidària, a l’USOC per la seva generosa aportació i als voluntaris i empreses col·laboradores que, amb la seva inestimable i desinteressada col·laboració, han contribuït a l’èxit d’aquesta jornada en benefici de La Marató de TV3”.


El bon temps, l’entorn incomparable i l’espai acollidor del centre de visites, amb el jardí a peu de vinya, han confluït en la celebració d’aquesta nova edició, que ha estat possible gràcies a la col·laboració de 50 voluntaris i de més de 50 empreses i entitats de la comarca. Durant tot el dia, els participants han gaudit de diferents activitats enogastronòmiques, com el blind tapes, els maridatges d’ibèrics, de formatges o de sushi, o el dinar popular, tots amb una gran participació.


La novetat d’aquest any ha estat l’activitat ‘Elabora el teu propi vi’ de la mà del celler Jean Leon, que també ha estat tot un èxit.

Les activitats programades a l’aire lliure, com la ruta amb patinet elèctric entre les vinyes, així com les diferents manualitats i activitats infantils per donar a conèixer als més petits el món de la vinya, han exhaurit les places.


També han tingut una bona acollida les actuacions culturals i musicals, que han protagonitzat la Banda de l’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet, el Country Social Club Vilafranca, el Grup Swing Vilafranca i el grup infantil Rovell d’Ou, a més de les actuacions dels Xicots i dels Falcons de Vilafranca. El punt i final a la jornada l’han posat una xocolatada i un sorteig de premis entre tots els participants.

 

Sobre la Fundació Família Torres    


La Fundació Família Torres, creada el 1986 i presidida per Mireia Torres, membre de la cinquena generació de la Família Torres, ha participat en més de 400 projectes d’organitzacions públiques i privades de 12 països, prioritzant els que s’orienten a la protecció de la infància amb la construcció de centres educatius i cases d’acollida per a nens i nenes orfes en risc d’exclusió social. Avui la Fundació s’articula en cinc pilars: ajudar a la infància; contribuir a millorar la salut de col·lectius vulnerables; afavorir l’empoderament de la dona; promoure la cultura i col·laborar econòmicament en desastres naturals.

 www.fundacionfamiliatorres.org


 

+ viu la verema 2019 a Paísdevins+ FESTES DE LA VEREMA 2019


De finals d’agost a l’octubre !

Llegiu-ne més+ ACTIVITATS DE VEREMA ALS CELLERS


Tast de vins, nits de vins i música, visites a les vinyes...

Llegiu-ne més+ VEREMA 2019 EN DIRECTE


Entrevistes i reportatges als cellers més

representatius del país...

Llegiu-ne més+ FIRES I MOSTRES DE VINS A CATALUNYA


Fires i mostres de vins i gastronomia i música...

Llegiu-ne més+ NITS DE VINS, MÚSICA I CULTURA


Juliol i agost de 2019. Divendres Divins, EnViu Valls,

Llegiu-ne més