edició limitada de l’anyada 2013 de l’avi Ton

millors vins de catalunya : avi ton blanc xarel·lo envellit en bóta del celler eudald massana noya

 
SUBSCRIPCIÓ  NEWSLETTERmailto:lectorpvins@me.com?subject=DESITJO%20REBRE%20LA%20NEWSLETTER%20INFORMATIVA%20DE%20GOURMETCATALUNYA%26PA%C3%8DSDEVINS
BAIXA 
NEWSLETTERmailto:lectorpvins@me.com?subject=DONEU-ME%20DE%20BAIXA%20DE%20LA%20NEWSLETTER

millors vins catalans

Avi Ton, anyada 2013 : la joia dels grans xarel·los

El Celler decideix oferir la oportunitat d’adquirir una ampolla del vi Avi Ton 2013, al posar al mercat un lot exclusiu de 200 ampolles d’aquest Xarel·lo emblema, i que ha estat guardonat repetidament com un dels Xarel·los representatius del Penedès.

PORTADA

Avi Ton xarel·lo edició limitada

anyada 2013


Sant Pau d’Ordal, octubre de 2019


Exclusivament 200 ampolles del

Xarel·lo Avi Ton 2013 surten al mercat

 

El Celler decideix oferir la oportunitat d’adquirir una ampolla del vi Avi Ton 2013, al posar al mercat un lot exclusiu de 200 ampolles d’aquest Xarel·lo emblema, i que ha estat guardonat repetidament com un dels Xarel·los representatius del Penedès.


Aquest lot limitat de 200 ampolles surt directament de la col·lecció privada de la família Massana, que va decidir guardar un lot especial d’aquesta anyada al ser considerada, en el seu moment, una anyada amb un gran potencial d’envelliment.


Després de tastar algunes d’aquestes ampolles en els tasts verticals que organitza el celler, s’ha considerat que ha tingut una excel·lent evolució.


Volem donar la oportunitat a tothom que estima el vi de gaudir d’un vi blanc diferent i de llarga evolució, volem acostar vins blancs únics al mercat i d’anyades antigues, i acabar amb la tendència del mercat de consumir principalment vins negres de llarga criança, oferint un Xarel·lo representatiu del Penedès i collit en la verema de fa 7 anys. 


L’anyada 2016 del vi Avi Ton ha estat guardonada en la medalla d’Or aquest mateix any en el 53è concurs de l’Acadèmia Tastavins Penedès en la categoria Xarel·los. Des del celler creiem que l’exercici de tastar el mateix vi en 2 anyades diferents és una experiència única e irrepetible, doncs es possiblement la última oportunitat d’adquirir un Avi Ton 2013.  El vi es pot comprar a la botiga del celler i online, i te un preu de 59€ per ampolla.


http://www.massananoya.com 

+ viu la verema 2019 a Paísdevins+ FESTES DE LA VEREMA 2019


De finals d’agost a l’octubre !

Llegiu-ne més+ ACTIVITATS DE VEREMA ALS CELLERS


Tast de vins, nits de vins i música, visites a les vinyes...

Llegiu-ne més+ VEREMA 2019 EN DIRECTE


Entrevistes i reportatges als cellers més

representatius del país...

Llegiu-ne més+ FIRES I MOSTRES DE VINS A CATALUNYA


Fires i mostres de vins i gastronomia i música...

Llegiu-ne més+ NITS DE VINS, MÚSICA I CULTURA


Juliol i agost de 2019. Divendres Divins, EnViu Valls,

Llegiu-ne més