nova imatge per al clos dels fòssils blanc de llopart

millors vins de catalunya : clos dels fòssils xarel·lo amb pas per bóta 100% penedès

 
SUBSCRIPCIÓ  NEWSLETTERmailto:lectorpvins@me.com?subject=DESITJO%20REBRE%20LA%20NEWSLETTER%20INFORMATIVA%20DE%20GOURMETCATALUNYA%26PA%C3%8DSDEVINS
BAIXA 
NEWSLETTERmailto:lectorpvins@me.com?subject=DONEU-ME%20DE%20BAIXA%20DE%20LA%20NEWSLETTER

millors vins catalans

Clos dels Fòssils, Xarel·lo 100% Penedès

Subirats, Octubre de 2019

El Clos dels Fòssils inaugura el nou projecte dels vins tranquils de Llopart: La vida secreta de les plantes

 “La vida secreta de les plantes” és el nou projecte que engloba l’elaboració i la imatge dels vins tranquils de LLOPART. Amb aquest distintiu volem transmetre la nostra fascinació i respecte cap al misteriós món de les plantes: éssers vius amb sensibilitats, estratègies i mecanismes d’adaptació sofisticats.

PORTADA

Llopart Clos dels Fòssils

la vida secreta de les plantes


Subirats, Octubre de 2019


El Clos dels Fòssils inaugura el nou projecte dels vins tranquils de Llopart: “La vida secreta de les plantes”


Volem continuar aprenent sobre la vida dels ceps, de com s’alimenten i creixen, de com lliuten per la supervivència interactuant amb l’entorn silvestre i com elaboren, en forma de fruits, els colors, gustos i aromes naturals que seran la matèria origen dels nostres vins. Conèixer els ceps en profunditat, amb la finalitat de potenciar totes les essències que ens poden arribar a oferir.


Clos dels Fòssils

Aprofitant aquesta nova etapa, el vi Clos dels Fòssils renova la seva imatge tot posant el focus en el lligam entre els ceps i el peculiar terroir on s’arrelen les vinyes de muntanya de la finca familiar Heretat can Llopart.


A la nova etiqueta hi volem destacar la influència del subsòl (calcari, amb nombroses restes de fòssils marins del Miocè) com a substrat alimentari del cep (varietat Xarel·lo), fet que dotarà d’una singular personalitat als fruits que després esdevindran vi.


És en relació a això que a la contra-etiqueta de l’ampolla hi llegim la següent inscripció:

Ceps arrelant,

nodrint-se i assimilant

el subsòl calcari de

l’Heretat can Llopart

de Subirats,

sembrat de fòssils

d’un mar primitiu

de fa 16 milions d’anys.


Clos dels Fòssils és un vi blanc de xarel·lo, amb un pas de 7 mesos per bóta de roure Allier amb tocs d’acàcia i sobre el que es fa un treball amb les mares que el fa guanyar en profunditat i cremositat.


El seu nas és ple de matisos que combinen la frescor de les aromes primàries de fruita de pinyol i blanca, amb notes de fruits secs torrats i fulles seques. En boca és molt equilibrat, estructurat i elegantment glicèric. Mostra perfectament integrat el seu pas per bóta i ofereix un perfecte equilibri entre nervi i volum. 

+ de Llopart-Corpinnat a paísdevinsLlopart Rosé Brut al Top 100 de WS

Tardor de 2019. la influent publicació nordamericana Wine Spectator l’ha seleccionat entre els 100 millors vins Llegir-ne més
Llopart Original 1887

Vinyes Singulars de Les Flandes

Juny de 2019. Llopart ha presentat als professionals del món del vi uns dels seus terroirs més personals, bressol i origen del seu escumós més preuat

Llegiu-ne més
Activitats d’enoturisme de verema

amb Llopart

Diumenge 1 de setembre de 2019,

Festa de la Verema a l’Antiga a Llopart

Vine a conèixer com era la verema al segle XIX. Amb un barret de palla i un carro de cavalls passejarem per les vinyes de muntanya de Llopart. 

VEREMA-AL-PENEDES-LLOPART