llopart brut rosé entre els millors vins internacionals

millors vins de ctalunya : brut rosé de llopart, entre la selecció del top 100 nord-americà

 
SUBSCRIPCIÓ  NEWSLETTERmailto:lectorpvins@me.com?subject=DESITJO%20REBRE%20LA%20NEWSLETTER%20INFORMATIVA%20DE%20GOURMETCATALUNYA%26PA%C3%8DSDEVINS
BAIXA 
NEWSLETTERmailto:lectorpvins@me.com?subject=DONEU-ME%20DE%20BAIXA%20DE%20LA%20NEWSLETTER

millors vins catalans

Llopart Brut Rosé, en el Top 100 de Wine Spectator

Wine Spectator, una de les revistes de referència en el mercat nordamericà i internacional, ha publicat el seu rànquing dels millors vins de 2019 de tot el món, en què el Rosé Brut de Llopart s’ha situat en el número 51.

PORTADA

El Rosé Brut de Llopart, entre els 100 millors vins del món segons Wine Spectator


2 d’octubre de 2019


Wine Spectator, una de les revistes de referència en el mercat nordamericà i internacional, ha publicat el seu rànquing dels millors vins de 2019 de tot el món, en què el Rosé Brut de Llopart s’ha situat en el número 51.


Es tracta d’una llista anual elaborada pels editors de Wine Spectator en base als vins tastats durant tot l’any; dels que en destaquen 100 per la seva qualitat. Els tastadors han avaluat més de 15.000; dels quals 6.250 van rebre 90 punts o més. D’aquesta primera classificació se’n derivaran els millors 100 de cada any, seleccionats segons qualitat (puntuació), valor, disponibilitat (als EUA) i el que ells anomenen el factor “X”: que al darrere del vi hi hagi una història emocionant.


El Llopart Rosé Brut s’elabora amb la varietat de raïm negre Monastrell com a protagonista.


És un escumós Brut, amb més de 20 mesos d’envelliment en ampolla, que Wine Spectator descriu amb aromes de “nectarina i cirera, amb tocs de sorbet de pomelo”. La Monastrell és una varietat molt mediterrània, que s’ha anat guanyant un lloc destacat entre les varietats de l’Heretat de Can Llopart. Actualment conreem 5 hectàrees de vinya ecològica que creix a la muntanya, envoltada de bosc, a més de 350 metres d’alçada.


En les primeres 50 posicions, només un altre escumós aconsegueix situar-se per damunt del Llopart Rosé Brut; un escumós de California de la casa Roederer.


https://top100.winespectator.com/lists/

 

+ viu la verema 2019 a Paísdevins+ ACTIVITATS DE VEREMA ALS CELLERS


Tast de vins, nits de vins i música, visites a les vinyes...

Llegiu-ne més+ de Llopart-Corpinnat a paísdevinsLlopart Original 1887

Vinyes Singulars de Les Flandes

Juny de 2019. Llopart ha presentat als professionals del món del vi uns dels seus terroirs més personals, bressol i origen del seu escumós més preuat

Llegiu-ne més
Activitats d’enoturisme de verema

amb Llopart

Diumenge 1 de setembre de 2019,

Festa de la Verema a l’Antiga a Llopart

Vine a conèixer com era la verema al segle XIX. Amb un barret de palla i un carro de cavalls passejarem per les vinyes de muntanya de Llopart. 

VEREMA-AL-PENEDES-LLOPART