cava rotary solidari de giró ribot contra la pòlio infantil

millors cellers de catalunya : giró ribot fa lliurament de la recaptació del seu cava solidari al rotary club

 
SUBSCRIPCIÓ  NEWSLETTERmailto:lectorpvins@me.com?subject=DESITJO%20REBRE%20LA%20NEWSLETTER%20INFORMATIVA%20DE%20GOURMETCATALUNYA%26PA%C3%8DSDEVINS
BAIXA 
NEWSLETTERmailto:lectorpvins@me.com?subject=DONEU-ME%20DE%20BAIXA%20DE%20LA%20NEWSLETTER

accions solidàries dels cellers catalans

Giró Ribot Cava Solidari Contra la pòlio infantil

El dijous 24 d'octubre, coincidint amb la celebració del dia Mundial de la Pòlio, es va celebrar la festa de presentació del cava guanyador del Tast Rotari 2019-20 al Restaurant la Masia d'Esplugues de Llobregat. En el decurs de l’acte, el sr Eduard Sanfeliu va fer lliurament de l’import de la recaptació que el Cava Solidari del Celler Giró Ribot ha aconseguit en la campanya 2018/19.

PORTADA

Rècord de recaptació del Cava Solidari

de Giró Ribot


Esplugues de Llobregat, octubre de 2019


Amb 16.286€, el Cava de Giró Ribot

contribueix a la lluita per eradicar la pòlio

dels Clubs Rotary internacionalsJosep Martorell va començar l'acte per donar les gràcies als assistents i va passar la paraula al president del Comitè del Cava, que va agrair la solidaritat del Cava, donat que  amb l'aportació es poden complir els objectius de Rotary Internacional, va dir: "fa més de 10 anys venim presentant el cava, producte solidari de la nostra terra per lluitar contra la pòlio infantil". Seguidament, va passar la paraula a la presidenta de la Fundació Rotària, Ingrid Steinhoff, que va comunicar que una de les recaptacions més elevades d'aquests anys (16.286 €) s’ha assolit amb el cava de la XV edició 2018-2019 de Giró Ribot. Eduard Sanfeliu, en representació del Celler va fer entrega del xec simbòlic.


Ingrid Steinhoff va afegir que el cava 2018-19 també va ser comprat a Suècia, Alemanya i Holanda i amb els 54.000 €, que inclou la generosa col·laboració de la Fundació Bill & Melinda Gates, es vacunaran 108.000 infants, lliures de poliomielitis de per vida. Els únics països encara amb casos de Poliomelitis són l'Afganistan (16 casos) i Pakistan, on havien augmentat.


Per acabar, Enric Roca va cridar a Pere Muñoz, enòleg del Cava Rouger Goulart, que va informar que era la tercera vegada que guanyaven el Tast Rotari, aquest cop amb un cava de 3 anys, elaborat amb 30% Macabeu, 40% Xarel·lo i 30% Parellada , un Brut Nature que respon a la filosofia de Rouger Goulart, amb aroma de fruita fresca. Va convidar als rotaris a visitar la Cava.GIRÓ RIBOT - CAVA SOLIDARI

CONTRA LA POLIOMIELITIS

Cava Brut Nature

Collita 2014

Criança en ampolla:  36 mesos

Tipus de raïm: 

50% Macabeu

30% Xarel·lo

20% Parellada

Graduació:  11.5% Vol.

Temperatura ideal:  Entre 6 - 8 ºC

Verema: 

Verema manual des de mitjans d'agost a finals de setembre. Raïm procedent d'una selecció de les nostres vinyes, amb edats compreses entre els 20 i 30 anys.


Vinificació: 

Cava elaborat amb les varietats autòctones del Penedès: Macabeu, Xarel·lo i Parellada. Aquesta Cuvée especial Collita 2014 per la comunitat Rotary ha estat envellida durant tres anys a les nostres caves. Es tracta d’un Reserva Brut Nature amb una aroma molt elegant de fruita madura i notes ametllades. En boca és sec, ben estructurat i viu. Amb una bombolla petita i cremosa que li confereix amplitud i persistència.


http://giroribot.es/ca/content/brut-nature-rotary-solidari


+ DE CAVES GIRÓ RIBOT A PAÍSDEVINS...


CAVACURSA GIRÓ RIBOT 2019

Primavera de 2019. El Celler de Santa Fe del Penedès hi torna amb aquesta gran festa de la vinya en primavera  Llegir-ne més
 

+ viu la verema 2019 a Paísdevins+ FESTES DE LA VEREMA 2019


De finals d’agost a l’octubre !

Llegiu-ne més+ ACTIVITATS DE VEREMA ALS CELLERS


Tast de vins, nits de vins i música, visites a les vinyes...

Llegiu-ne més+ VEREMA 2019 EN DIRECTE


Entrevistes i reportatges als cellers més

representatius del país...

Llegiu-ne més+ FIRES I MOSTRES DE VINS A CATALUNYA


Fires i mostres de vins i gastronomia i música...

Llegiu-ne més+ NITS DE VINS, MÚSICA I CULTURA


Juliol i agost de 2019. Divendres Divins, EnViu Valls,

Llegiu-ne més