clos galena, vi-art-territori del priorat arreu del món

el petit i reconegut celler de la doq priorat presenta la seva col·lecció de vins als crítics i aficionat de suècia

 
 

Clos Galena/ vi - art - territori del Priorat

 

Clos Galena amb els #winelovers de Suècia

Vilafranca del Penedès, 5  d'octubre de 2018

La col·lecció ART, VI i TERRITORI és una carta de presentació del territori del Sud de Catalunya, que condensa l’essència de la cultura mediterrània. Cada caixa de vi pintada és un objecte cultural exclusiu i únic que ofereix vins del molt premiat celler, reconegut nacional i internacionalment per prestigiosos crítics del món del vi i grans sommeliers.


Clos Galena

Presentació del nou vi “Secrets de Mar”


La residència de l’ambaixador d’Espanya va ser el marc escollit on Merche Dalmau, propietària i ànima del Celler Clos Galena , ha presentat el seu nou vi Secrets de mar de la mà de la pintora Monica Castany i la galerista Pepa Quinteiro, autores de la col·lecció Art, vi i Territori que uneix el vi i cultura.


Els seus vins representen el caràcter del Priorat, la regió vitivinícola que s'ha revelat com una de les millors del món. Al mateix temps, cada caixa és una obra d'art original certificada i signada per un destacat artista català amb la que ha expressat amb textures, formes i colors la seva pròpia mirada al territori.
 


Celler CLOS GALENA
Domini de la Cartoixa SL
Camí de la Solana s/n 43736 El Molar

el Priorat - Catalunya
www.closgalena.com


 

Clos Galena

Presentació del nou vi a Suècia


Van compartir els excel·lents vins maridats amb productes nacionals amb la Sra. Merche Dalmau, el Sr. Soren Staermose productor de la saga MIllenium la propietària de la Galeria d’Art Anquins la Sra. Pepa Quinteiro; l’ambaixador espanyol el Sr. Gabriel Busquets; la pintora Monica Castanys, representants institucionals de Reus, la regidora de cultura la Sra. Montse Caelles i el President de la Cambra de Reus el Sr. Isaac Sanromà, representants de Tarragona, la Sra. Conxita Esteve senadora Pretora de l’Ajuntament de Tarragona a més de públic interessat en la col·lecció com distribuïdors de vins, sommeliers, periodistes i col·leccionistes d’art.


Els artistes que han pintat la col·lecció, s'han inspirat en els paisatges, les ciutats, els símbols i les tradicions més emblemàtiques del territori que emmarca la regió del "Priorat": Reus, bressol del genial Gaudí i del modernisme; Tarragona, patrimoni de la humanitat amb les seves restes de l’Imperi Romà, el mar Mediterrani, les vinyes, els castellers, Salou i el seu atractiu turístic . Un entorn ple d'història i amb una geografia física i humana peculiar que ha propiciat la creativitat, la qualitat i l'autenticitat.


Els artistes que hi han participat son: Albert Alís, Mònica Castanys, Alícia Grau, Coia Ibáñez, Frank Jensen, Didier Lourenço, Josep Moscardó, Ramón Moscardó, Lluís Puiggròsi Benjamin Torcal.


El celler Clos Galena també ha presentat els vins (blanc i negre) “Secrets de Mar”, uns vins amb essència Mediterrània nascuts dins la denominació d’origen Terra Alta, l’edició especial en motiu de l’esdeveniment cultural “Reus ciutat de la música 2018”amb l’etiqueta creada per Mònica Castanys, artista que exposarà obra a Estocolm en la Fira AAF de la mà de la Galeria Anquins.


 
INICI PAISDEVINS../PAISDEVINS/PORTADA.html
ENOTURISME CELLERS../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
MILLORS VINS i CAVA../PAISDEVINS/PREMIS-VINS-DE-CATALUNYA.html
SELECCIONS VINS../PAISDEVINS/SELECCIONS-VINS-I-CAVES-CATALANS.html
AGENDA i FIREShttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
ANYADES & VINYA../PAISDEVINS/TERRA-I-VINYA.html
TAST DE VINS../PAISDEVINS/FORMACIO_TAST.html
RESTAURANTShttp://www.gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
MARIDATGES../PAISDEVINS/MARIDATGES.html
LICORS I DESTIL·LATS../PAISDEVINS/MILLORS-LICORS-I-DESTILLATS.html