vins & música a la vall del corb i les garrigues

estiu amb vins de costers del segre amb vins del riu corb i les garrigues

 
 

música, marinada i vins de la terra

 

Vins i marinada a la Vall del Riu Corb

7 de juliol de 2018, Vallfogona del Riucorb, l’Urgell - La festa anual de Vins del Riu Corb tindrà lloc el 7 de juliol de 18h a 24h a Vallfogona de Riucorb i en la seva quarta edició es centra en les varietats autòctones.

La jornada estarà acompanyada amb tast de vins del Corb i de platets elaborats pels restaurants de la Vall,

així com la sessió de vinils de Republiq. Per als més petits, l’artista Marta Arañó oferirà un taller de pintura amb vi.

Vins i marinada a la Vall del Riu Corb


VINS DEL CORB CELEBRA LA

4a EDICIÓ DEL VINS I MARINADA DEDICADA A LES

VARIETATS AUTÒCTONES I ELS VINS MONOVARIETALS


El dissabte, 7 de juliol torna una nova edició del ‘Vins i Marinada’, la festa anual itinerant que organitza l’Associació Vins del Riu Corb, entitat que agrupa 9 cellers de la Vall del Corb amb l’objectiu de dinamitzar i promocionar el territori a través dels seus vins. És la quarta edició d’aquesta festa que, aquest any, es farà a Vallfogona de Riucorb, després d’haver passat per Nalec, Sant Martí de Maldà i, l’any passat, a Verdú.


En aquesta edició, l’eix central de la festa són les varietats autòctones i els vins monovarietals, tema sobre el qual girarà la xerrada que oferirà Miquel Figini, coordinador de l’Espai del Vi Català i gran divulgador dels vins del nostre país. Després de la xerrada, el mateix Figini, acompanyat dels diferents elaboradors, oferirà un tast guiat dels vins monovarietals que s’elaboren a la Vall del Corb. Per apuntar-s’hi, cal reserva prèvia trucant al telèfon 639 353 295. El preu de la xerrada i el tast és de 10 euros i l’aforament és limitat.


Paral·lelament, i durant tota la jornada, els assistents podran degustar els diferents vins dels 9 cellers que integren l’associació, acompanyats de diferents platets elaborats per diferents restaurants de la zona. La jornada estarà acompanyada, en tot moment, per la música de Republiq vinils. Per als més petits, l’artista Marta Arañó oferirà un taller de pintura amb vi.

TastJazz a la Fortalesa dels Vilars d’Arbeca

7/08/2018, 2/4 d’11 de la nit.  Fortalesa dels Vilars, Arbeca

En el 6è TastJazz a la Fortalesa dels Vilars els visitants podran gaudir d'una degustació de vins dels cellers Vinya els Vilars i Analec, un tast de xarcuteria Argal i d'un concert de jazz a càrrec de la Stromboli Jazz Band, jazz popular, dixieland i swing.

Les entrades es vendran directament als Vilars.

 
INICI PAISDEVINS../PAISDEVINS/PORTADA.html
ENOTURISME CELLERS../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
MILLORS VINS i CAVA../PAISDEVINS/PREMIS-VINS-DE-CATALUNYA.html
SELECCIONS VINS../PAISDEVINS/SELECCIONS-VINS-I-CAVES-CATALANS.html
AGENDA i FIREShttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
ANYADES & VINYA../PAISDEVINS/TERRA-I-VINYA.html
TAST DE VINS../PAISDEVINS/FORMACIO_TAST.html
RESTAURANTShttp://www.gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
MARIDATGES../PAISDEVINS/MARIDATGES.html
LICORS I DESTIL·LATS../PAISDEVINS/MILLORS-LICORS-I-DESTILLATS.html

enllaçat, enoturisme estiu’18  >>