vins & música a la vall del corb i les garrigues

estiu amb vins de costers del segre amb vins del riu corb i les garrigues

 
 

música, marinada i vins de la terra

 

Vins i marinada a la Vall del Riu Corb

Dissabte 6 de juliol de 2019, Vallfogona del Riucorb, l’Urgell - La festa anual de Vins del Riu Corb arriba enguany a la capital de l’Urgell, Tàrrega.

Vins i marinada a la Vall del Riu Corb


TÀRREGA ACOLLIRÀ LA CINQUENA EDICIÓ DE LA FESTA GASTRONÒMICA “VINS I MARINADA” EL DISSABTE 6 DE JULIOL


Tàrrega acollirà el dissabte 6 de juliol la cinquena edició del “Vins i Marinada”, la festa anual itinerant que organitza l’Associació de Cellers i Productors Alimentaris de la Vall del Corb. Es tracta d’una iniciativa turística i gastronòmica que promociona el territori mitjançant els vins produïts per 9 cellers d’aquesta emblemàtica zona agroalimentària.


L’esdeveniment es desenvoluparà de 6 de la tarda a 12 de la nit a la plaça del Carme, amb accés gratuït.

Després del seu pas per Nalec, Sant Martí de Maldà, Verdú i Vallfogona de Riucorb, el “Vins i Marinada” arriba enguany a Tàrrega amb el suport de l'Ajuntament de Tàrrega. Els cellers de la vall del Corb que integren l’associació són Casa Pardet, Boldú Viticultors i Cercavins (Verdú); Cal Cabo i Celler Petit Duran (Sant Martí de Maldà); l'Olivera Cooperativa (Vallbona de les Monges); Celler  Analec (Nalec); Celler Comalats (L’Ametlla de Segarra); i Carviresa (Tàrrega).


En el decurs de la presentació en roda de premsa, la presidenta de l'Associació de Cellers i Productors Alimentaris de la Vall del Corb, Eva Bonet, ha explicat que la celebració del “Vins i Marinada” a la capital de l’Urgell consolida aquesta proposta de promoció del territori i del paisatge de la vall del Corb, “l’essència que caracteritza el certamen”.


L’activitat central serà, com de costum, el maridatge gastronòmic amb productes de proximitat en què el públic tindrà ocasió de tastar els vins de la vall del Corb acompanyats d’elaboracions realitzades per restauradors de la zona. La tarda s’amenitzarà amb la música en viu del duo acústic Walking Roots i la sessió de DJ Lau.


En paral·lel, a les 6 de la tarda, al Palau dels Marquesos de La Floresta, es presentarà el llibre “Raïms”, el qual recull les principals varietats catalanes de vinya, la seva història, els conreus i la producció vitivinícola.


Tot seguit, al mateix espai, s’oferirà una degustació de vins de la vall del Corb (preu: 10 euros · reserves al telèfon 639 353 295). El “Vins i Marinada” 2019 compta amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i la D.O. Costers del Segre.

 

+ enoturisme d’estiu a Paísdevins
+ FIRES I MOSTRES DE VINS A CATALUNYA


Fires i mostres de vins i gastronomia i música...

Llegiu-ne més+ NITS DE VINS, MÚSICA I CULTURA


Juliol i agost de 2019. Divendres Divins, EnViu Valls,

Llegiu-ne més+ ACTIVITATS D’ESTIU ALS CELLERS


Tast de vins, nits de vins i música, visites a les vinyes...

Llegiu-ne més+ FESTES DE LA VEREMA 2019


De finals d’agost a l’octubre !

Llegiu-ne més

 

PORTADA