verema solidària 2019

obertes les inscripcions als 4 cellers que hi participen : herència altés, cellers scala dei, xics de cal borrech i mascorrubí

 
 

Veremadors solidaris 2019

 

Verema Solidària 2019

La Verema Solidària es planteja com una acció col·lectiva festiva que permetrà a cellers i participants compartir el moment clau de la collita del vi, i fer que sigui eina de solidaritat. Els participants a les veremes solidàries colliran el raïm a mà acompanyats per personal de cada celler, sommeliers i estudiants de sommelier, que els donaran instruccions clares i formatives de com s’ha de realitzar l’activitat.

Verema Solidària 2019


Seguirà una visita a la vinya, amb punts d’interès diversos segons els cellers, un dels quals serà la carpa de les entitats socials beneficiàries del crowdfunding. I per tancar la jornada hi haurà un dinar a la vinya per a tots els assistents, i una estona de lleure aprenent secrets del món del vi amb enòlegs i sommeliers professionals a la sobretaula.Les dates per a les quatre veremes són les següents:


  1. 7 de setembre, a Herència Altés. Gandesa. Terra Alta.

  2. 14 de setembre, al Celler d’Scala Dei. Scala Dei. Priorat.

  3. 22 de setembre, a Xic’s Cal Borrech. Figuerola d’Orcau. Pallars Jussà.

  4. 6 d’octubre, a Mascorrubí Heretat 1297. Pla de Manlleu. Alt Camp.


Les places per a cada verema són limitades i des de l’edició 2018 estan fixades al voltant de 100 persones per ajustar-se a les capacitats de cada celler i al mateix temps oferir una experiència no massificada i que els participants la gaudeixin plenament.


El 80% de la quantitat recaptada en donatius es reparteix entre aquestes dues entitats i d’altra banda Verema Solidària també ofereix cada any formació en captació de fons a les associacions i entitats socials del territori. La resta de recursos serveix per cobrir costos d’estructura i de la plataforma de micromecentage.


Amb aquesta quarta edició Verema Solidària també continua treballant en un procés per allargar durant tot l’any les activitats que suposin captació de fons, de manera que ofereix la possibilitat d’integrar sota el seu paraigües activitats que vulguin organitzar cellers, entitats o col·lectius de gent amb aquesta finalitat.Qui i com participar-hi


La campanya oficial, per començar a aportar i reservar plaça per a les veremes solidàries, s’obre el dia 1 de juny i es tancarà el 15 d’octubre. A partir d’aquesta data tothom que ho desitgi podrà fer la seva aportació econòmica i/o inscriure’s a les experiències de Verema Solidària 2019.


Les modalitats de participació varien en funció del perfil dels participants:

  1. particulars inscrivint-se per fer de veremadors/es solidaris/es, aportant a la fila zero o adquirint el vi fruit d’aquestes veremes

  2. empreses, amb grups de treballadors com a acció de team building o activitat de responsabilitat social corporativa (RSC)

  3. entitats o institucions, patrocinant, cedint material i compartint informació


www.veremasolidaria.org


www.facebook.com/veremasolidaria


twitter.com/veremasolidaria


https://www.instagram.com/veremasolidaria/Els vins de la VS2018

A l’acte de presentació també s’han presentat els vins de la Verema Solidària de l’any passat, que va comptar amb la participació de tres  cellers.


Gramona

Nom: Xarel·lo solidari

Varietat: xarel·lo

Vi natural elaborat per la 6a generació de la família Gramona i veremat el 26 d’agost pels 200 voluntaris de Verema Solidària.


Vall Llach

Nom: El Colomer Verema Solidària

Varietat: merlot

Vi solidari de la finca del Colomer, situada al bell mig de Porrera. És un merlot, del qual al Priorat no n’estem acostumats, però amb molt bons resultats.


Can Ràfols dels Caus

Nom: Xarel·lo Brisat

Varietat: xarel·lo

Vi refinat, un brisat modern, aromàtic, ampli en boca i amb un final refrescant.Patrocinadors

Verema Solidària compta actualment amb el patrocini de Herència Altés, Scala Dei, Heretat Mascorrubí 1297, Xic’s de Cal Borrech, New Group Maquinaria Moderna, Coral Transports, Joan Cortiada, Verallia i Cal Feru. També compta amb la col·laboració de Cafès Novell, Euroselecció-Riedel i Kartox. Finca Parera i Celler Credo, cellers coorganitzadors d’edicions anteriors, es mantenen fidels al projecte i col·laboraran amb diferents iniciatives solidàries a favor del mateix.


Verema Solidària és un projecte viu que continua

treballant per vincular més patrocinadors

i col·laboradors.

Els interessats cal que us adreceu a info@veremasolidaria.org
 

PORTADA

+ viu la verema 2019 a Paísdevins+ FESTES DE LA VEREMA 2019


De finals d’agost a l’octubre !

Llegiu-ne més+ ACTIVITATS DE VEREMA ALS CELLERS


Tast de vins, nits de vins i música, visites a les vinyes...

Llegiu-ne més+ VEREMA 2019 EN DIRECTE


Entrevistes i reportatges als cellers més

representatius del país...

Llegiu-ne més+ FIRES I MOSTRES DE VINS A CATALUNYA


Fires i mostres de vins i gastronomia i música...

Llegiu-ne més+ NITS DE VINS, MÚSICA I CULTURA


Juliol i agost de 2019. Divendres Divins, EnViu Valls,

Llegiu-ne més