celler perinet winery / verema al priorat-montsant 2019

enoturisme amb tast de vins, visita al celler i vinyes, noves anyades...

 

Temps de Verema al Priorat-Montsant

Viu la Verema entre la llicorella i el Montsant

Verema de 2019, el Priorat, Catalunya

La Verema al Priorat sempre té un inici ben assenyalat amb Festa de Verema a l’Antiga de Poboleda. En paral·lel, diversos cellers ofereixen activitats específiques per a viure la temporada de verema a peu de vinya i celler..

Verema 2019 al Priorat-Montsant activitats a....

Celler El Masroig / Celler Perinet /  Festa de la Verema a l’Antiga de Poboleda / Verema Solidària al Celler Scala Dei / Taller de verema a Devinssi / Marató del Priorat

PORTADA

paísdevins+ Verema 2019Verema al Celler Perinet

TOTS ELS CAPS DE SETMANA DE SETEMBRE GAUDEIX DEL

PRIORAT I LES EMOCIONS D'UNA VEREMA ÚNICA. 

 

La festa de la verema suposa els moments més emocionants de l’any a Perinet.


Aquest any l’experiència de la collita tindrà lloc cada cap de

setmana de setembre. El cap de setmana del 28 i 29 tindrem

activitats especials per a nens.


La collita a Perinet és una de les millors activitats relacionades amb el vi que pogueu gaudir, es tracta de l’emoció de recollir els raïms, de viure la verema i sentir el plaer del més pur estil de vida del amants del vi.


Els nostres convidats s’endinsaran a la vinya, treballaran en el laboratori del celler i seguiran el camí dels raïm des de la vinya fins al celler. La part més divertida ve durant la piada o trepitjat del raïm. A més, els convidats enriquiran la seva comprensió a través d’una sessió especialment dissenyada amb tastos de vins i raïms.


Després de les sessions de collita, s’esmorza a la terrassa del celler amb menús preparats per xefs de la regió amb plats maridats amb els nostres millors vins. La màgia del paisatge del Priorat completarà aquesta experiència exclusiva i única.

Perinet

Ctra de Poboleda T-702 PK  | km 1,6 -

La Morera de Montsant

Priorat, Catalunya

41°14'02.7"N | 0°52'14.7"E


Poseu-vos en contacte amb nosaltres per a més detalls:

visit@perinetwinery.com

mòbil: 0034 679 212 855

 


EL CELLER PERINET

Perinet és una finca espectacular a la DOQ Priorat, situada aproximadament a 90 min. de Barcelona. El celler i la vinya de Perinet són únics al Priorat resultat d'una visió particular i pionera en invertir en un celler premium i alhora en un destí turístic d'excel·lència.


La finca de Perinet mostra un predomini de varietats locals com carinyena i garnatxa, acompanyades de varietals internacionals, com Cabernet Sauvignon, Syrah i Merlot. L'arquitectura del celler destaca per la seva elegància i espectacularitat. Perinet ofereix grans vins elaborats cent per cent en origen i destinats al mercat internacional de primeres marques.


Els desenvolupadors de Perinet van començar a construir les terrasses al 1998 i van acabar de plantar les vinyes al 2002. Les vinyes estan construïdes en unes terrasses tecnològicament avançades, amb plantacions d'alta densitat. Perinet s'ha convertit avui en un celler modern i innovador situat al cor d'una regió tradicional. Diferents varietats, diferents vins i tècniques fan de Perinet el lloc on passat i futur s'abracen.


LES VINYES DE PERINET

Les tres vinyes de Perinet comprenen tres grans visions del Priorat antic. El conjunt de la finca permet treballar les tres vinyes a fi de donar forma a un nou equilibri d'estils en l'elaboració del vi. En concret, els tres terrers es corresponen en tres estils de vi: càlid i madur -Finca Mas Vell-, fresc i llarg - Finca Mas d'en Xesc- i, mediterranis i especiats -Finca Pendents-, al terme de Porrera.

Les tres parcel·les adquireixen una forta personalitat on diverses varietats locals i internacionals  creixen en vessants escarpades i terrasses de diferent exposició i orientació. Això fa que l'autenticitat es transmeti en diferents vins de la finca, sempre lligats al clima i als sòls de pissarra del Priorat.MAS D'EN XES

La vinya de Mas d'en Xes és la més gran de Perinet, al voltant de 10,64 ha que estan repartides en un 60% de vessants cara nord (Cabernet i Syrah) i un 40% nord-est (Garnatxa i Carinyena). Syrah i Cabernet estan planades en terrasses i les vinyes de garnatxa i carinyena en estrets marges que simulen un amfiteatre des d'on es pot gaudir d'una vista excepcional del Montsant, a 400 metres d'alçada. La vinya es va plantar entre els anys 2000 i 2001. La collita és manual i molt espaiada en el temps, donada la diferència en la maduració del raïm.  


MAS VELL

La vessant assolellada d'aquesta vinya n'és l'element més diferenciador, la vinya està orientada al sud d'on es treuen uns raïms d'una maduresa excepcional. A diferència de la majoria de les zones del sud del Priorat, on els ceps creixen a una altitud més baixa (200-250 m), l'altitud de Mas Vell es troba entre els 385 i els 450 m. L'alçada fa que els aromes de la fruita siguin presents en els vins juntament amb una acidesa notable, el que confereix una bella i equilibrada maduresa. 

La superfície de la vinya és de 7,44ha, plantada amb Merlot, Syrah, Garnatxa i Cabernet. Les vinyes tenen 17 anys, ordenades en terrasses i sistema d'emparrat. Tant la poda com la collita es realitzen manualment.PENDENTS

Pendents està ubicada al terme de Porrera i és la vinya amb la inclinació més gran de les tres, en algunes zones pot superar els 30º. Amb una orientació completament nord-oriental, Pendents rep una forta influència dels vents marins. Amb una mida de 4 ha aquesta és la vinya més petita plantada a Perinet encara que gaudeix de gran personalitat, donada la puresa del paisatge i l'espectacularitat del conjunt. Les varietats plantades són Carinyena, Garnatxa i Cabernet.

 

+ viu la verema 2019 a Paísdevins+ FESTES DE LA VEREMA 2019


De finals d’agost a l’octubre !

Llegiu-ne mésACTIVITATS DE VEREMA A CELLERS


Tast de vins, nits de vins i música, visites a les vinyes...

Llegiu-ne més+ VEREMA 2019 EN DIRECTE


Entrevistes i reportatges als cellers més

representatius del país...

Llegiu-ne més+ FIRES I MOSTRES DE VINS


Fires i mostres de vins i gastronomia i música...

Llegiu-ne més+ NITS DE VINS, MÚSICA I CULTURA


Juliol i agost de 2019. Divendres Divins, EnViu Valls,

Llegiu-ne més