vallformosa contra el covid-19

el celler del penedès solidari contra el coronavirus

 
SUBSCRIPCIÓ  NEWSLETTERmailto:lectorpvins@me.com?subject=DESITJO%20REBRE%20LA%20NEWSLETTER%20INFORMATIVA%20DE%20GOURMETCATALUNYA%26PA%C3%8DSDEVINS
BAIXA 
NEWSLETTERmailto:lectorpvins@me.com?subject=DONEU-ME%20DE%20BAIXA%20DE%20LA%20NEWSLETTER

Vallformosa solidari

Vallformosa contra el Covid-19

Abril de 2020, l’Alt Penedès

Vallformosa contribueix al projecte d’investigació dels Doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà donant la totalitat dels beneficis de les seves vendes online al moviment #Joemcorono 

PORTADA

Vallformosa en la lluita

contra el Covid-19


VALLFORMOSA DESTINA EL 100% DELS BENEFICIS DE LES VENDES ONLINE AL MOVIMENT #JOEMCORONO


Vallformosa contribueix al projecte d’investigació dels Doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà donant la totalitat dels beneficis de les seves vendes a través de la seva pàgina web 


Ara més que mai és moment d’unir esforços i lluitar per un bé comú. #StayHome de Vallformosa rendeix homenatge a tots aquells moments especials transmetent la filosofia de celebrar sempre la vida


Link de descàrrega Vídeo VFMS #StayHome:

https://bit.ly/34gWf05


Vallformosa s’uneix al moviment #JoEmCorono donant el 100% dels beneficis de les vendes que es realitzin a través de la pàgina web.


Ara més que mai és moment d’unir esforços i lluitar per un bé comú. Des de Vallformosa han volgut aportar el seu granet de sorra contribuint a posar fi a la pandèmia del Covid-19. L’equip de metges i investigadors, liderats pels doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà estan treballant en un assaig clínic pioner, el primer aprovat per l’Agència Espanyola del Medicament, amb l’objectiu de definir quins fàrmacs serviran per tractar de manera immediata als infectats i prevenir el contagi. Paral·lelament, a través d’un altre projecte, també estan investigant en una vacuna contra el virus. Des de l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelona), la Fundació Lluita contra el Sida i l’Institut d’Investigació del Sida IrsiCaixa estan treballant incansablement per a lluitar contra el virus a curt i llarg termini.


http://vallformosa.com


La Marta Vidal, CEO de Vallformosa, ha manifestat que “no ens podem quedar amb els braços plegats davant d’una situació com la que estem vivint. El 100% dels beneficis de les nostres vendes online durant la campanya #StayHome aniran destinades íntegrament a la investigació”.


Amb #StayHome, Vallformosa posa de manifest que és molt més que una companyia de vins i caves, i rendeix homenatge a tots aquells moments especials transmetent la filosofia de celebrar sempre la vida.


Perquè malgrat tot, brindar segueixi valent la pena. #StayHome
SOBRE VALLFORMOSA

Vallformosa, amb més de 150 anys d'història, és una companyia elaboradora de vins i caves, on conviuen la tradició, innovació, sostenibilitat i diferenciació en tots els seus vessants. El Celler compta amb tres marques d'escumosos Valllformosa, Mistinguett i Gran Barón i una de vi, Cultivare.

Vallformosa és una marca amb caràcter, poc convencional i disruptiva que gaudeix en el seu ADN de la festivitat i alegria per a col·leccionar moments que es poden convertir en una autèntica celebració.

Mistinguett ret homenatge a totes aquelles dones que treballen cada dia per fer dels seus somnis una realitat, com va fer Mistinguett, una dona que amb audàcia, esforç i constància va aconseguir ser la vedette més important de tots els temps.

Gran Barón és sinònim de Mediterrani, on el paisatge, la gastronomia i el clima fan del seu producte un complement indispensable per a ser compartit amb la família, amics i totes aquelles persones que comparteixen una mateixa passió: la de gaudir de la vida.

Cultivare és el referent de la cultura i la gastronomia, un binomi perfecte per a ser degustat pels paladars més exigents. El seu etiquetatge, únic, és el resultat d'una performance artística, que fan de cada ampolla una autèntica obra d'art.


http://vallformosa.com


 

+ destacats a paísdevinsEn memòria de Miquel Àngel Vaquer

Abril 2020. El jove creatiu del Celler Casa Mariol ha sigut una de les víctimes de la pandèmia  Llegir-ne mésAmaltea Brut Nature al NYTimes

Abril 2020. Eric Assimov selecciona aquest gran Clàssic Penedès de Loxarel per a un confinament feliç  Llegir-ne més
Vitta, el vi més fresc de Mas Vicenç

Abril 2020. Un vi innovador, fresc, aromàtic i enjogassat per l’aperitiu i les bones estones Llegir-ne més
Rovellats : trio de medalles

Març 2020. El Concurs Internacional Bacchus 2020, ha premiat tres dels caves d’aquest celler familiar especialista en caves de qualitat Llegir-ne mésNou Jean Leon Xarel·lo eco

Abril 2020. El Celler de Torrelavit estrena col·lecció “Nativa” amb aquest xarel·lo orgànic Llegir-ne més