enoturisme d’estiu amb el celler mas oller

música, tastets gastronòmics i vins als cellers de la denominació d’origen empordà...

 
 

música, enoturisme i vins de l’empordà

 

Estiu entre vinyes i tast amb Mas Oller

Juliol i agost Pals, el Baix Empordà.

L’any 2000, Carlos Esteva - propietari del prestigiós celler Can Ràfols dels Caus- decideix rescatar de l’oblit la finca familiar, rejovenint amb delicadesa la masia, ubicant el celler en el que va ser la vaquerissa i replantant de vinyes el que havia estat la millor finca vinícola de Pals, amb el desig de produir nous vins de qualitat, partint de la tradició empordanesa, però innovant en molts detalls, des de la vinya fins al celler.

Enoturisme al celler Mas Oller


Cheese & Wine al celler Mas Oller

Data: 21/07/2018 Hora: 19.30H Lloc: Celler Mas Oller Preu: 45€

Taller-maridatge pensat per profunditzar en el món del vi i els formatges. Tindràs l'oportunitat de provar més de 10 formatges, un risotto i postres, tot elaborat amb producte local. El preu inclou una breu visita a les instal·lacions del celler. 

Més informació


Vi de violí al celler Mas Oller

Data: 17/08/2018 Lloc: Celler Mas Oller Preu: 25€

Alguna vegada has pensat si la música canvia la percepció del vi? O què influeix en els diferents sentits? De la mà de La Gastronòmica, presentem el Vi de Violí - una única oportunitat de descobrir els efectes de la música sobre els vins de Mas Oller. Un maridatge musical que no et deixarà indiferent!

Més informació








 

Celler Mas Oller

L’Empordà és una zona vinícola llegendària, on els grecs van ser els primers en introduir la cultura del vi i el vi al voltant del 600 aC. Mas Oller és una finca històrica situada al municipi de Torrent, dins la comarca del Petit Empordà, amb vistes a les Illes Medes i les muralles de Pals, amb les terres repartides al voltant d'una masia del segle XVII. Als anys 50 del segle passat es varen arrancar les vinyes i les oliveres per dedicar-se al monocultiu de cereal i l'explotació intensiva del ramat. Es conserven, però, les velles alzines sureres, destinades a l'elaboració dels prestigiosos taps de la comarca. Des dels anys 70 el conjunt pertany a la familia Esteva. L’any 2000, Carlos Esteva - propietari del prestigiós celler Can Ràfols dels Caus- decideix rescatar de l’oblit la finca familiar, rejovenint amb delicadesa la masia, ubicant el celler en el que va ser la vaquerissa i replantant de vinyes el que havia estat la millor finca vinícola de Pals, amb el desig de produir nous vins de qualitat, partint de la tradició empordanesa, però innovant en molts detalls, des de la vinya fins al celler. Els vins de les primeres veremes, produïts per ceps joves, es varen vendre per la zona. Ara, les vinyes han adquirit l’edat suficient per produir la concentració de fruita que s’estava buscant. Avui dia, gairebé 400 anys després de la seva construcció, Mas Oller s’ha convertit en un celler de referència a la D.O. Empordà amb vins que s’elaboren des d’una filosofia que aposta per la singularitat i per l’expressió del lloc on neixen.












 
INICI PAISDEVINS../PAISDEVINS/PORTADA.html
ENOTURISME CELLERS../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
MILLORS VINS i CAVA../PAISDEVINS/PREMIS-VINS-DE-CATALUNYA.html
SELECCIONS VINS../PAISDEVINS/SELECCIONS-VINS-I-CAVES-CATALANS.html
AGENDA i FIREShttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
ANYADES & VINYA../PAISDEVINS/TERRA-I-VINYA.html
TAST DE VINS../PAISDEVINS/FORMACIO_TAST.html
RESTAURANTShttp://www.gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
MARIDATGES../PAISDEVINS/MARIDATGES.html
LICORS I DESTIL·LATS../PAISDEVINS/MILLORS-LICORS-I-DESTILLATS.html