arriba al cel de primavera del cava amb llopart

enoturisme a les vinyes de l’alt penedès amb globus, paisatge de cine i vins i caves llopart...

 
 

al cel de les vinyes del país del cava

 

Vivint la brotada de les vinyes de Llopart a vista d´ocell

Caves Llopart, Subirats, l’Alt Penedès >> Passen els anys i els segles però els Llopart segueixen demostrant que l’arrelament i el respecte a la terra del Penedès és perfectament compatible amb l’enoturisme més innovador,

oferint noves experiències per veure i sentir la vinya com mai abans l’havíem pogut viure.

Enoturisme d’alçada

a les vinyes de Cava Llopart


Diumenge 20 de maig, Subirats, l’Alt Penedès >> de 7 a 12

del matí sobrevola amb nosaltres la plana penedesenca i descobreix l'emplaçament privilegiat de les nostres vinyes

al massís d'Ordal.


De la mà dels professionals de Kon-Tiki ens enlairarem amb un globus per a gaudir del magnífic espectacle de les vinyes de primavera. Tot seguit tornarem amb cotxes 4x4 des del punt on aterrem per compartir un esmorzar de pagès al nostre jardí de les oliveres. Finalitzarem l'activitat amb la visualtizació i entrega de fotografies i certificat de vol.


Hi haurà l'opció de continuar l'activitat amb una visita Gran Reserva a les nostres caves.


Tenim només 18 places disponibles.

Afanya't a viure-ho en primera persona!

Preu: 150€ ( adults ), 90€ (menors de 10 anys)

Contacte: visita@llopart.com / 93 899 31 25

https://llopart.expertustech.com/


Sobrevola amb nosaltres la plana penedesenca i descobreix l'emplaçament privilegiat de les nostres vinyes al massís d'Ordal. De la mà dels professionals de Kon-Tiki ens enlairarem amb un globus per a gaudir del magnífic espectacle de les vinyes de primavera. Tot seguit, compartirem un esmorzar de pagès al jardí de les caves i, qui ho desitgi, podrà fer la visita i la degustació dels nostres grans reserva.


Horari

7.00h Benvinguda del grup i inflada del globus Iniciarem tot seguit el vol que tindrà una durada aproximada d'una hora. En Pere Llopart, enòleg de Llopart Cava, ens explicarà el cicle vegetatiu del cep i el terrer privilegiat dels Costers d’Ordal.


Un 4x4 ens recollirà en el lloc d'aterratge i ens durà de tornada a les caves, on ens espera l'esmorzar.


Visualitzarem les fotografies i farem entrega dels certificats de vol. Hi haurà la possibilitat de realitzar la visita Gran Reserva de Llopart.


Més informació i entrades a:

www.llopart.com/activitats/


*Aquesta activitat està completament supeditada a estrictes condicions meteorològiques: en el cas que aquestes condicions no siguin favorables per realitzar el vol el dia 20 de Maig es posposarà al següent diumenge 27 de Maig. En cas de que en aquesta segona data tampoc es pugui dur a terme, procedirem a reemborsar els diners al tots els inscrits.

 

Èxit de la jornada

“Viu la brotada de les vinyes de Llopart a vista d´ocell”


Aqust propassat diumenge 20 de Maig es va dur a terme la jornada que Llopart ha dissenyat aquest any dins les activitats de La Primavera del Cava organitzades per l´Institut del Cava.

Es tracta d´una activitat de vol en Globus. Aquesta és una nova experiencia pel celler i força inèdita al  Penedès però que ha resultat tenir una molt bona acollida.A primera hora d´un matí radiant de diumenge, 25 participants varen poder enlairar-se en 3 globus aerostàtics de

l´empresa Kon-Tiki.


L´activitat s´ha organitzat en aquesta època de l´any que és el moment més idoni i d´esplendor de les vinyes. Des de l´alçada es podia gaudir d’un paisatge espectacular de vinyes parcel·lades i amb diferents tonalitats de verd.


Durant el vol, els membres de la família Llopart varen explicar

als assistents totes les característiques de la brotada de

les seves vinyes de cultiu orgànic i les particularitats

de la seva filosofía.


El vol es va arrodonir amb un tast des de l´aire amb el Cava LLopart Panoràmic Gran Reserva 2012, elaborat amb varietats autòctones i un cupatge predominat per Xarel·lo.


Una vegada a terra es va gaudir un esmorzar de pagès als jadins de les caves amenitzat amb música en viu i una extensa visita  a l´Heretat Can Llopart de Subirats. El tast de comiat es va fer al celler de la masia familiar del Segle XIV on la familia hi va elaborar la primera ampolla de cava fa cinc generacions, al 1887.


Des de fa uns anys Llopart aposta per un projecte d´enoturisme de molta qualitat, amb una selecció de les millors experiències dissenyades algunes per al públic particular i d´altres per a col.lectius d’empreses i agències de viatges. Els resultats són molt positius tan en nombre de visitants com en mèrits obtinguts.


Llopart Cava forma part dels programes Premium de Barcelona Turisme i de l´Agència Catalana de Turisme i ha obtingut per segon any consecutiu el distintiu internacional “Winery of the year” que otorga la Luxury Travel Guide.


Més informació ...

www.llopart.com/activitats/
 
INICI PAISDEVINS../PAISDEVINS/PORTADA.html
ENOTURISME CELLERS../PAISDEVINS/ENOTURISME.html
MILLORS VINS i CAVA../PAISDEVINS/PREMIS-VINS-DE-CATALUNYA.html
SELECCIONS VINS../PAISDEVINS/SELECCIONS-VINS-I-CAVES-CATALANS.html
AGENDA i FIREShttp://gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/AGENDA.html
ANYADES & VINYA../PAISDEVINS/TERRA-I-VINYA.html
TAST DE VINS../PAISDEVINS/FORMACIO_TAST.html
RESTAURANTShttp://www.gourmetcatalunya.com/GOURMETCATALUNYA/RESTAURANTS.html
MARIDATGES../PAISDEVINS/MARIDATGES.html
LICORS I DESTIL·LATS../PAISDEVINS/MILLORS-LICORS-I-DESTILLATS.html

©fotos:

Caves Llopart